Antena Meniu Search
x

Accidente rutiere în lanţ, între Prahova şi Dâmboviţa

Cum au venit temperaturile negative, cum au apărut problemele pe şosele. Şi nu una, două, ci cu zecile. Şi în toată ţara. Numai în Prahova şi Dâmboviţa zeci de maşini vor ajunge în service-uri

Vezi și

Cum au venit temperaturile negative, cum au apărut problemele pe şosele. Şi nu una, două, ci cu zecile. Şi în toată ţara. Numai în Prahova şi Dâmboviţa zeci de maşini vor ajunge în service-uri

Din cauza şoselelor acoperite de polei, şoferii nu au mai putut controla vehiculele şi a început coşmarul. Un bărbat a fost grav rănit.

O victimă, trei tamponări şi 14 maşini lovite. S-a întâmplat în doar câteva minute, la ieşirea din localitatea dâmboviţeană Viişoara.

Un tir, o dubiţă şi o cisternă au derapat şi au căzut de pe un pod, direct în curtea unei societăţi comerciale. Alte 11 maşini nu au reuşit să ţină drumul drept.

Şi în Prahova, un bărbat a ajuns la spital după ce a fost prins într-un carambol.

Pe DN1, în zona kilometrului 73, s-au produs două evenimente rutiere.

În primul carambol, pe sensul către Câmpina au fost implicate şapte maşini. A fost de-ajuns ca unul dintre şoferi să derapeze ca autoturismele să se ciocnească în lanţ. Unul dintre ele a intrat într-un parapet iar alta s-a rasturnat în afara şoselei.

Pe fondul neadaptării vitezei la un carosabil alunecos, conducătorii auto au pierdut controlul asupra direcţiei de mers.

La scurt timp după primul carambol, pe celalalt sens de mers, către Ploieşti, alte 3 maşini au derapat.

Cele mai multe maşini au fost ridicate cu platformele. Poliţiştii le recomandă şoferilor să ţină cont de condiţiile meteo. Dar verifică şi dacă autorităţile îşi fac treaba şi aruncă material antiderapant pe şosele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Accidente rutiere în lanţ, între Prahova şi Dâmboviţa