Antena Meniu Search
x

Acuzaţii grave aduse medicilor de la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare! Doi părinţi spun că băieţelul lor a murit din vina lor

Doi părinţi spun că băieţelul lor a murit din vina lor, pentru l-au lăsat să plece acasă, bolnav.

Vezi și

Doi părinţi spun că băieţelul lor a murit din vina lor, pentru l-au lăsat să plece acasă, bolnav. Copilul de un an şi jumătate, diagnosticat cu varicelă, avea 39 de grade când medicii i-au dat drumul din spital. Pentru că micuţul se simţea rău, părinţii au sunat la 112. De la capătul firului, li s-ar fi dat un răspuns halucinant: să-şi plătească maşină dacă vor să ajungă cu copilul la spital! Două anchete au fost deschise în acest caz.

Tânărul e disperat. Medicii tocmai l-au anunţat că fiul lui de un an şi jumătate a murit.

Rudele copilului s-au strâns în holul spitalului şi îi acuză pe medici că l-au ucis pe băieţel.

Copilul a decedat în condiţii suspecte - acuză părinţii - care l-au adus la spital de două ori în interval de doar câteva ore.

Varga Adrian - tatăl băiatului: "Prima dată, aseară am venit, cam pe la 8.00. A venit salvarea. L-au ţinut până la 12.00, la i-au dat drumul acasă. Au zis că s-ar putea să-i iasă rujeolă. Dar s-ar putea, numai."

Constantin Demian, Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Satu Mare: "Diagnosticul iniţial: varicelă. prezenta febră 39, dar o stare generală bună. S-a jucat, comunicativ. 9.50 S-a administrat medicaţia, comform protocolului."

Constantin Demian, Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Satu Mare: "Starea fiind bună, mama copilului şi-a exprimat intenţia de a merge acasă, într-o localitate situată la 50-60 de km de Satu Mare, pt că a găsit o cunoştinţă cu un autoturism."

Disperaţi, părinţii au sunat din nou la salvare. 

Casoni Mariana - mătușa minorului: "Şi când am ajuns de dimineaţă că nu ştim ce s-a întâmplat cu copilul, că n-a fost. Că dacă ştia că se întâmplă aşa ceva nu-l trimitea. N-are nimic. Dar ne garantează că în 3 ore copilul îi bun."

Constantin Demian, Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Satu Mare: "La ora 9.40 starea copilului s-a înrăutăţit brusc, s-a solicitat un transfer la Cluj, S-a primit acceptul. Din păcate, copilul a făcut un stop cardiac."

Conducerea spitalului, dar şi cea a ambulanţei au deschis anchete în acest caz. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Acuzaţii grave aduse medicilor de la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare! Doi părinţi spun că băieţelul lor a murit din vina lor