Antena Meniu Search
x

"Am simţit o enormă mândrie". Criminaliştii bihoreni, PROMOVAŢI şi PREMIAŢI pentru identificarea rapidă a interlopului asasin din Oradea, Adrian Hladii

În sala de şedinţe a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor s-a desfăşurat o reuniune festivă pentru a marca, înainte de 25 martie, Ziua Poliţiei Române, prilej cu care au fost premiaţi şi avansaţi cei mai buni dintre oamenii legii.

Criminaliştii bihoreni, PROMOVAŢI şi PREMIAŢI pentru identificarea rapidă a interlopului asasin din Oradea, Adrian Hladii

În sala de şedinţe a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor s-a desfăşurat o reuniune festivă pentru a marca, înainte de 25 martie, Ziua Poliţiei Române, prilej cu care au fost premiaţi şi avansaţi cei mai buni dintre oamenii legii, scrie presa locală.

Comisarul şef Adrian Bucur, a deschis festivitatea mulţumind poliţiştilor care au contribuit la identificarea autorului omorului din 15 martie, spunând că a văzut la colegii săi o dăruire totală şi o colaborare foarte bună între toate structurile din Inspectorat.

Au fost avansaţi la excepţional, înaintea împlinirii stagiului în gradul profesional, doi poliţişti bihoreni dintr-un total de 49 la nivelul întregii ţări, fiind ridicaţi la gradul de inspector subinspectorul Lavinia Ţica şi la gradul de agent şef principal agentul şef adjunct Valentin Balint, ambii de la Serviciul Criminalistic.

„Am simţit o enormă mândrie, poate pentru că nu suntem obişnuiţi cu recunoaşterea muncii noastre”, a spus proaspătul inspector Lavinia Ţic.

"Adevărul meu este munca bine făcută. Nu voi înceta să-mi fac datoria la nivelul cel mai ridicat, aşa cum noi, criminaliştii, suntem recunoscuţi”, a spus şi agentul şef principal Valentin Balint.

Trofeul Poliţistul Anului a fost decernat unui târnăr inspector principal din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Ionuţ Andrişca, care a lucrat în dosarul privind Casa de Pensii Bihor, în care zece medici şi asistenţi din Comisia de Expertiză a Casei Judeţene de Pensii au fost trimişi în judecată pentru şpăgile percepute de la sute de persoane din întregul judeţ. Datorită lui, numărul pensionarilor de boală din judeţul Bihor a scăzut de la 38.000 persoane la 32.000, iar statul face o economie de 9 milioane euro pe an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » "Am simţit o enormă mândrie". Criminaliştii bihoreni, PROMOVAŢI şi PREMIAŢI pentru identificarea rapidă a interlopului asasin din Oradea, Adrian Hladii