Antena Meniu Search
x

Familia îi va îndeplini lui Andrei Gheorghe ultimele dorinţe. Cum se vor desfăşura funeraliile

Andrei Gheorghe a fost, fără îndoială, un om cu inteligenţă cu mult peste medie! Şi tocmai acest lucru i-a adus mai multe antipatii decât simpatii.

Vezi și

Andrei Gheorghe a fost, fără îndoială, un om cu inteligenţă cu mult peste medie! Şi tocmai acest lucru i-a adus mai multe antipatii decât simpatii. Jurnalistul citea zilnic, avea logică, spontaneitate, însă modul în care se exprima i-a adus o grămadă de scandaluri. Andrei Gheorghe nu se dezminte nici acum. Pentru că şi-a dorit să fie incinerat, iar trupul lui să nu fie expus într-o capelă. Urmaşii i-au îndeplinit dorinţele. 

"Sunt Andrei Gheorghe şi acum probabil te aştepţi să spun La revedere, drum bun." Jurnalistul va pleca dintre noi, în felul lui. A lăsat vorbă, mai în glumă, mai în serios, să nu fie privegheat. Iar familia îi va respecta dorinţa. 

Lui Andrei Gheorghe nu i-ar fi plăcut ca cei care l-au ascultat sau l-au admirat să stea la căpătâiul lui, aşa că cei care vor totuşi să îşi ia rămas bun, sunt aşeptaţi mâine de la 10 dimineaţa la 10 seara la Galeriile Mobius din Capitală, unde va fi deschisă o carte de condoleanţe. 

În sala de omagii va fi expusă o fotografie a omului de presă, pentru ca oamenii să păstreze în memorie imaginea din timpul vieţii. Petruţa Gheorghe, soţia lui Andrei Gheorghe: "Cred că decizia a fost a mea şi a familiei lui şi ne-am gândit cum şi-ar fi dorit el să plece şi cred că asta ar fi făcut."

Atipic oamenilor de radio de până atunci, cariera lui Andrei Gheorghe a explodat la mijlocul anilor 90, odată cu mutarea lui de la Constanţa la Bucureşti. Vocea lui puternică a format generaţii. 

Sâmbătă, la capela Institului de Medicină Legală Mina Minovici va avea loc şi o slujbă religioasă. Apoi, trupul fără viaţă va fi incinerat. Aşa cum şi-a dorit jurnalistul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Familia îi va îndeplini lui Andrei Gheorghe ultimele dorinţe. Cum se vor desfăşura funeraliile