Antena Meniu Search
x

Atac într-o farmacie din Craiova: Agresorul a fugit cu 1.500 de lei şi este căutat de poliţişti

Este alertă în Craiova, unde oamenii legii caută un bărbat care a jefuit o farmacie din oraş înarmat cu un cuţit.  

de Monica Palade

la 17.03.2021, 08:18

Atac într-o farmacie din Craiova: Agresorul este căutat de poliţişti - Profimedia

Bărbatul a ameninţat-o pe farmacistă şi i-a cerut banii din casa de marcat, astfel a reuşit să fure 1.500 de lei, apoi s-a făcut nevăzut.

Din fericire, femeia nu a fost rănită. Poliţiştii fac acum cercetări pentru a-l identifica pe făptaş.

Poliţiştii au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere şi încercă să îl identifice pe agresor. Incidentul a avut loc luni seara. 

Tâlhărie la farmacie

Potrivit anchetatorilor, polițiștii Secției 1 Craiova au fost sesizați că un bărbat care avea asupra sa un cuțit a sustras suma de aproximativ 1.500 de lei, dintr-o farmacie din municipiu. Imediat, la fața locului au fost dirijate mai multe echipaje de poliție, care au demarat cercetările pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Astfel, în acest caz, cercetările sunt continuate de polițiști sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, în vederea identificării persoanei în cauză și a dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Citeşte şi: Bogdan și Cătălin au prins doi hoţi care jefuiseră o femeie, pe stradă, după o urmărire ca-n filmele de acţiune. Poliţiştii le-au mulţumit

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Atac într-o farmacie din Craiova: Agresorul a fugit cu 1.500 de lei şi este căutat de poliţişti