Atelierul de gătit, cea mai nouă distracţie la care pot participa până la 200 de persoane
Atelierul de gătit este rețeta relaxării. La o sesiune de prepararea rețetelor culinare pot participa până la 200 de persoane.
Atelierul de gătit este rețeta relaxării. La o sesiune de prepararea rețetelor culinare pot participa până la 200 de persoane.
Zeci de corporatişti au renunţat la costume, şi-au pus şorţurile şi s-au aşezat la bancurile de lucru. Prepară paste cu vinete, sub atenta îndrumare a unui bucătar profesionist. Pentru mulţi dintre ei, experienţa... la cratiţă nu este tocmai un obicei.
Pare un concurs de talente culinare, dar e de fapt modul perfect de relaxare.
Chiar dacă s-au murdărit cu făină din cap până în picioare, au reuşit să facă un aluat de metri întregi.
La final, preparatul arată ca scos din paginile revistelor.
Dacă străinii se distrează demult în bucătărie, la noi, atelierele de gătit abia prind contur. Camelia vrea să împartă o astfel de experienţă cu colegii ei. Acum pune la punct ultimele detalii.
Iulian Sârbu, organizator:
Preţurile pot să difere în funcţie de numărul de participanţi și în funcție de meniul ales, între 50 - 70 de euro, de persoană, pentru un astfel de eveniment.
Preţul include toate ingredientele distracţiei.
Alessio, patron atelier de gătit:
Un eveniment aici durează în general trei ore şi jumătate. Avem mai mult de șapte reţete din toată lumea de unde se poate alege. Mâncarea aduce oamenii împreuna și este un fel minunat de a socializa.
La o sesiune de gătit pot participa până la 200 de persoane.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰