Antena Meniu Search
x

De Crăciun, cele mai mari dorinţe ale unui băiat de 14 de ani din Gorj au fost un scaun cu rotile şi un smartphone

Este imoblizat la pat de cinci ani de o boală. incurabilă. Moşul i-a îndeplinit visul, iar la sacul lui au contribuit pompierii din judeţ şi o mamă cu suflet.

Vezi și

Este imoblizat la pat de cinci ani de o boală incurabilă. Moşul i-a îndeplinit visul, iar la sacul lui au contribuit pompierii din judeţ şi o mamă cu suflet.

Sfios şi puţin speriat, Claudiu priveşte pe sub sprâncene către cel care îi călcă pragul. E chiar Moş Crăciun, însoţit de ajutoarele lui de nădejde. De data aceasta, pompierii de la ISU Gorj. 

Moşul i-a adus lui Claudiu lucrul de care avea cea mai mare nevoie - un scaun cu rotile. Băiatul se luptă cu o boală genetică care l-a ţintuit la pat. Iar afecţiunea de care suferă nu poate fi tratată.

Mama lui Claudiu: "Ne ajută foarte mult, dacă el nu mai poate să meargă, nu poate să se sprijine pe scaun şi ajută cel mai bine."

Extrem de emoţionată, mamei adolescentului aproape că nu-i vine să creadă că băiatul ei se va putea deplasa de acum înainte. Totul cu ajutorul unei alte mame care cumpărase fotoliul rulant pentru copilul ei. Băiatul, însă, a murit, aşa că a vrut să facă altcuiva... un mare bine.

Florin Chişim, purtător de cuvânt al ISU Gorj: "Am venit, am văzut exact despre ce este vorba şi atunci am încercat să facem şi noi tot ceea ce am putut să îl ajutăm. Îţi dai seama de drama pe care o trăieşte acest copil, dacă el îşi doreşte ca Moş Crăciun să îi aducă un cărucior."

Pe scrisoarea pentru Moş Crăciun, Claudiu a mai scris că şi-ar dori şi un telefon mobil. Aşa că pompierii au avut grijă să-l pună în sacul moşului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » De Crăciun, cele mai mari dorinţe ale unui băiat de 14 de ani din Gorj au fost un scaun cu rotile şi un smartphone