Antena Meniu Search
x

Litoralul se pregăteşte pentru minivacanţa de 1 Mai, dar agitaţie e şi în staţiunile montane

Marea este vedeta incontestabilă a minivacanţei de 1 Mai, dar şi muntele este o alternativă. La Bâlea Lac, zăpada este încă generoasă, iar aerul curat.

Vezi și

Marea este vedeta incontestabilă a minivacanţei de 1 Mai, dar şi muntele este o alternativă. La Bâlea Lac, zăpada este încă generoasă, iar aerul curat, spectacolul naturii şi liniştea par ingredientele unei minivacanţe relaxante.

La 25 de grade şi peste 2000 de metri altitudine, Bâlea Lac pare locul perfect pentru cei care vor răcoare, linişte şi zăpadă. Aici, stratul generos de omăt încă rezistă.

Imaginea de vis a atras turişti din cele mai îndepărtate zone ale lumii.

Telecabina este singurul mijloc de transport până la Bâlea Lac. Cu maşina, se poate ajunge doar până la Bâlea Cascadă, iar de aici se urcă doar cu telecabina.

Peisajul glaciar din inima muntelui este o alternativă pentru minivacanţa de 1 mai. O noapte de cazare costă 240 de lei, iar micul dejun în mijlocul naturii este inclus în preţ. 

Iubitorii sporturilor de iarnă care vor veni în minivacanţa de 1 Mai la Bâle, sunt însă sfătuiţi să nu se aventureze prea mult. Zăpada încă mare se topeşte destul de rapid. În plus, salvamontiştii spun că este risc crescut de avalanşă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Litoralul se pregăteşte pentru minivacanţa de 1 Mai, dar agitaţie e şi în staţiunile montane