Antena Meniu Search
x

Sfârşit cumplit pentru un bărbat din Gorj! A murit la cumpărături, strivit sub un container manevrat greşit de un angajat al supermarketului

A venit în ţară să-şi petreacă sărbătorile alături de soţie, dar a murit la cumpărături, strivit de un container metalic, greu de sute de kilograme.

Vezi și

A venit în ţară să-şi petreacă sărbătorile alături de soţie, dar a murit la cumpărături, strivit de un container metalic, greu de sute de kilograme. Este povestea unui bărbat de 52 de ani, ucis din cauza neglijenţei unui angajat.

Prins sub maldărul de electrocasnice, Raul Ciobanu a mai rezistat doar până la spital. Acum, sunt două anchete în desfăşurare. Muncitorul nu ar fi delimitat zona în care lucra şi ar putea răspunde pentru ucidere din culpă. Soţia bărbatului a făcut astăzi mărturisiri cutremurătoare pentru Observator. 

Corina Ciobanu, sotia victimei: "Mi l-a omorât, doamnă! Noi ne-am despărţit după patru ani când eram copii şi ne-am reîntâlnit după 32 de ani."

O iubire predestinată. Corina şi Raul s-au căsătorit în vara anului trecut. Pentru a doua oară. 

Ieri, se întorceau de la Caracal. Îşi petrecuseră Crăciunul alături de rude, iar în drum spre casă au intrat într-un supermarket pentru mici cumpărături. 

Corina Ciobanu, sotia victimei: "A rămas să se uite la electronice, că lui îi plăceau electronicele şi eu m-am dus să mă uit de paste. L-am lăsat că mă plictisisem cât a stat acolo."

Câteva minute i-au despărţit pentru totdeauna. Raul a murit strivit de un container încărcat cu televizoare, greu de câteva sute de kilograme. Un angajat al supermarketului a manevrat greşit motostivuitorul care-l ridica. 

Bărbatul a mai rezistat doar până la spital. 

Miheala Gîrd, purtător de cuvânt IPJ Dolj: "S-a Întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii din culpă, cei vinovaţi riscând o pedeapsă de la doi la şapte ani de închisoare."

Şi inspectorii muncii fac anchetă în magazin. Zona în care se lucra nu ar fi fost delimitată, aşa cum prevede legea. 

Mugurel Tătaru, inspector de muncă - ITM Dolj: "Angajatorul trebuia să blocheze calea de acces unde s-a lucrat, să nu permită accesul cumpărătorilor în acea zonă."

Conducerea supermarketului şi-a exprimat regretul pentru moartea bărbatului. Şi, printr-un comunicat, a precizat că va ajuta familia îndoliată. Este primul astfel de accident care se întâmplă în România. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Sfârşit cumplit pentru un bărbat din Gorj! A murit la cumpărături, strivit sub un container manevrat greşit de un angajat al supermarketului