Berea cu miere, din ce în ce mai apreciată de români
Blondă, brună sau roşiatică, cu gust fructat, dulce ori amărui, berea artizanală are, de fiecare dată, o poveste în spate. Ingredientele sunt sută la sută naturale, însă berarul este cel care, cu talent şi migală, o poate transforma într-o licoare unică.
Blondă, brună sau roşiatică, cu gust fructat, dulce ori amărui, berea artizanală are, de fiecare dată, o poveste în spate. Ingredientele sunt sută la sută naturale, însă berarul este cel care, cu talent şi migală, o poate transforma într-o licoare unică. Berea cu miere este un nou sortiment, care începe să fie tot mai mult pe placul românilor. Cei pasionaţi de gusturi inedite vorbesc despre o adevărată artă, în care contează şi textura, şi aroma, şi culoarea.
Ca toată berea artizanală, şi cea cu miere se produce doar în cantităţi mici
Spre deosebire de cea clasică, berea artizanală este mai aromată, are mai puţin acid şi poate avea gusturi diferite. Cea cu miere ajunge la stadiul de maturare în 30 de zile.
- Cum a ajuns un bărbat să plătească 55.000 de lire sterline pentru o bere: "Asta va scrie pe piatra mea funerară"
- 15 februarie, evenimente importante care au avut loc în această zi de-a lungul timpului
- 15 februarie, Sfântul Apostol Onisim. Sărbătoare importantă în calendarul ortodox
- Evenimente în Bucureşti, în weekendul 15-16 februarie. Ce nu trebuie să ratezi
- Antrenează-ți creierul ca un campion: Cursurile Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, Sesiunea...
Berea cu miere are o alcoolemie de 7,5 la sută. E mai tare, comparativ cu cea normală. Şi îşi face loc încet, dar sigur, printre preferinţele clienţilor.
În opt sau nouă ore de muncă se îmbuteliază aproximativ 500 de litri de bere.
Berea cu miere costă aproximativ 10 lei, chiar şi de două ori mai mult decât cea clasică. Dar clienţi sunt destui. Berarii spun că cererea este mai mare decât pot să producă în acest moment.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰