Berea cu miere, din ce în ce mai apreciată de români
Blondă, brună sau roşiatică, cu gust fructat, dulce ori amărui, berea artizanală are, de fiecare dată, o poveste în spate. Ingredientele sunt sută la sută naturale, însă berarul este cel care, cu talent şi migală, o poate transforma într-o licoare unică.
Blondă, brună sau roşiatică, cu gust fructat, dulce ori amărui, berea artizanală are, de fiecare dată, o poveste în spate. Ingredientele sunt sută la sută naturale, însă berarul este cel care, cu talent şi migală, o poate transforma într-o licoare unică. Berea cu miere este un nou sortiment, care începe să fie tot mai mult pe placul românilor. Cei pasionaţi de gusturi inedite vorbesc despre o adevărată artă, în care contează şi textura, şi aroma, şi culoarea.
Ca toată berea artizanală, şi cea cu miere se produce doar în cantităţi mici
Spre deosebire de cea clasică, berea artizanală este mai aromată, are mai puţin acid şi poate avea gusturi diferite. Cea cu miere ajunge la stadiul de maturare în 30 de zile.
- Măsură electorală înainte de alegeri. Premierul Australiei a promis că nu va creşte taxele la bere
- Eclipsă de Lună pe 14 martie 2025. Ce se va vedea pe cer
- Evenimente în Bucureşti, joi 13 martie. Ce nu trebuie să ratezi
- 13 martie, Sfânta Cuvioasă Ipomoni. Sărbătoare importantă în calendarul ortodox
- 13 martie, evenimente importante care au avut loc în această zi de-a lungul timpului
Berea cu miere are o alcoolemie de 7,5 la sută. E mai tare, comparativ cu cea normală. Şi îşi face loc încet, dar sigur, printre preferinţele clienţilor.
În opt sau nouă ore de muncă se îmbuteliază aproximativ 500 de litri de bere.
Berea cu miere costă aproximativ 10 lei, chiar şi de două ori mai mult decât cea clasică. Dar clienţi sunt destui. Berarii spun că cererea este mai mare decât pot să producă în acest moment.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰