Antena Meniu Search
x

Ce DIETĂ ţi se potriveşte în funcţie de ZODIE

În lupta cu greutatea, stelele ar putea influența greutatea ta corporală și, implicit, compatibilități cu diverse diete recomandate de nutriționiști

În lupta cu greutatea, stelele ar putea influența greutatea ta corporală și, implicit, compatibilități cu diverse diete recomandate de nutriționiști

Ca să îți îmbunătățești stilul de viață, nu strică să arunci o privire şi asupra recomandărilor alimentare care ţin de fiecare zodie în parte:

Berbec

Încăpăţânat şi pasionat, ai tendinţa de a alege rapid o dietă. Cei născuţi sub semnul zodiacal Berbec nu au probleme cu retenţia lichidelor sau cu ţesuturile adipoase. Însă, aceștia trebuie să renunţe la dulciuri şi să nu facă niciodată un exces din consumul de cafea, tutun, alcool. Dieta potrivită pentru un Berbec este, de obicei, cea bogată în proteine.

Taur

Niciun semn zodiacal nu este mai sedentar decât Taurul. Acesta are nevoie de exerciţii fizice regulate şi o vigilenţă dietetică. O dietă bazată pe crudităţi ar putea fi ideală: castraveţi, morcovi, conopidă, ridichi, spanac, mazăre, dovlecei, sfleclă roşie. Cel mai bine ar fi bine să optezi de cele mai multe ori pentru cea de vită.

Gemeni

Gemenii sunt născuţi cu o predilecţie către hiperactivitate, fiind caracterizaţi, de-a lungul unei vieţi, de stări de agitaţie duse până la nelinişte interioară. Gemenii au nevoie de diete echilibrate: ceaiuri verzi, peşte, fructe de mare, precum şi multe legume. Femeia Gemeni are o siluetă suplă însă e o iubitoare de dulciuri şi preparate fast-food.

Rac

Racii mănâncă ce nu trebuie, când nu trebuie, în cantităţi nerecomandate atunci când starea lor emoţională este defectuoasă. Sunt predispuşi la boli precum gastrita sau ulcerul, ceea ce îi obligă să fie atenţi la modul în care este preparată mâncarea. Pot înlocui fitness-ul cu înotul, iar printre produsele alimentare care îi avantajează se numără: lactate degresate, cereale, strugur, ginseng.

Leu

Femeile Leoaice sunt, fie înalte şi slabe, fie minione şi grăsuţe, dar la oricare dintre extreme se află ele sunt mândre de cum arată şi nu sunt adeptele dietelor. Trebuie, totuși, să scazi cantitatea de carne pe care o consumi (eşti un carnivor pofticios) şi să faci o cură de legume şi fructe. Nu uita de sport! Încearcă un club de fitness unde să te simţi şi răsfăţat.

Fecioară

Fecioarele resimt o neplăcere de a mânca aproape orice, fiind din acest punct de vedere copiii răsfăţați al zodiacului european. Cea mai potrivită este o dietă vegetariană şi un program de fitness bine controlat de tine, detaliat, focusat pe părţile corpului care au nevoie de tonifiere.

Balanţă

Iubeşti tentaţiile culinare şi eşti aproape incapabil să alegi o dietă sau să o urmezi până la capăt. Tipul de dietă care ţi se potriveşte, implică ceva moderat, care să nu impună sacrificii mari şi, ca mișcare, un dans sau gimnastică.

Scorpion

Niciun alt semn zodiacal nu are atâtea rezerve ascunse de voinţă cum are Scorpionul. I se potrivesc dietele extreme care implică control asupra impulsurilor tale şi detoxifiere completă. Yoga este sportul care l-ar în sens pozitiv, iar sucurile naturale sunt perfecte.

Săgetător

Odată cu trecerea timpului eşti predispus la îngrăşare şi dornic de a experimenta cât mai multe feluri de mâncare. Mergi în drumeţii (excursii pe munte, călărit) şi alege o dietă care să se învârtă în jurul dictonului “mănânc doar sănătos”: multe legume şi multă apă.

Capricorn

Lactatele degresate, carnea slabă şi legumele ar trebui să fie centrul dietelor tale. Ceea ce nu trebuie să uiţi este că ai putea slăbi mult mai repede dacă ţi-ai schimba dietele, la un anumit interval de timp, pentru diversificare.

Vărsător

Când vine vorba despre mâncare, Vărsătorul nu are limite: îi place să inventeze preparate culinare, să amestece tot felul de produse pentru bucuria de a mânca mult şi spectaculos. Vărsătorul trebuie să practice constant sport: de la schi la dans, de la alergat în aer liber la paraşutism. Trebuie să aleagă combinaţiile benefice sistemului circulator.

Peşti

Nativul din Peşti are nevoie de o dietă care să îl organizeze, altfel riscă să se îngraşe fără să observe măcar. Dieta cea mai potrivită conţine trei mese pe zi şi este raţional structurată: fără dulciuri, fără prăjeli. Peştele proaspăt, legumele bogate în fibre şi fructele exotice sunt cele trei coordonate ale celei mai potrivite diete.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » Ce DIETĂ ţi se potriveşte în funcţie de ZODIE