Antena Meniu Search
x

CFR ia măsuri speciale pentru vizita Papei Francisc în România

Vizita Papei în România schimbă mersul trenurilor. CFR ia măsuri speciale pentru călătorii care vor porni în pelerinaj, spre Suveranul Pontif.

de Redactia Observator

la 03.05.2019, 23:04

Vezi și

Vizita Papei în România schimbă mersul trenurilor. CFR ia măsuri speciale pentru călătorii care vor porni în pelerinaj, spre Suveranul Pontif.

CFR Călători a informat vineri că vor fi puse în circulație la capacitate maximă posibilă trenurile către toate locurile pe unde va ajunge Papa Francisc în vizita sa din România din perioada 31 mai-2 iunie.  

Creşte numărul trenurile către oraşele în care ajunge Suveranul Pontif

Toate acestea pentru a asigura o mai bună mobilitate a pelerinilor. Principalele rute ce vor fi practic suplimentate vor fi următoarele: pe 31 mai cursele cu trenul spre și ulterior dinspre București, acolo unde va fi prima vizită a Papei Francisc.

Pe 1 iunie vor fi curse suplimentare din Brașov spre Miercurea Ciuc dar și de aici către Adjud și Cluj Napoca. La fel se va întâmpla și pe rutele către Iași din Bacău, Pașcani și Vaslui, dar și invers.

Duminică, cursele spre și apoi de la Blaj vor fi de asemenea mai multe pe rutele Brasov, Timișoara și Alba Iulia.

Iaşi, luat cu asalt pe 1 iunie de pelerinii care merg să-l vadă pe Suveranul Pontif

Călătorii sunt sfătuiți să își planifice din timp calatoriile și să își cumpere din timp biletele tocmai pentru a evita aglomerația din acele zile. 

Pe lângă trenuri la Iași deja sunt așteptate pentru data de 1 iunie aproximativ 3000 de autoturisme cu pelerini și în jur de 400 de autocare, doar din ce se știe până acum.

Se pare că va fi adusă pentru vizita Papei Francisc de la Iași și Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Cacica.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » CFR ia măsuri speciale pentru vizita Papei Francisc în România