Antena Meniu Search
x

Vor să-l scoată nebun pe chirurgul care reclamă situaţia cutremurătoare de la Spitalul Judeţean din Ploieşti

La Spitalul Judeţean din Ploieşti sunt două şanse de vindecare. Prin moarte sau prin externare. Chirurgul care a trimis o scrisoare deschisă în care reclamă situaţia cutremurătoare de la Ploieşti, ar putea fi declarat nebun pentru ca şefii să-şi păstreze funcţiile.

Vezi și

Oficial, managerul unităţii sanitare, spune că spitalul o duce bine şi că după controlul din ultimele ore s-a găsit lipsă doar. o garnitură la o chiuvetă.

Reporterii Observator au descoperit, însă, chinul zilnic prin care trec sute de bolnavi.

Doctorul Dan Oprea, medicul care a timis scrisoarea presei, a spus răspicat că face malpraxis cu bună ştiinţă, din cauza lipsurilor din spital. 

"Mai lăsaţi-mă câteva zile şi vă promit că vă arăt şi ce am în punguţa asta dacă e cazul! Singura care mă poate salva este presa!", spune doctorul Dan Oprea. 

Aproape că nu există pacient care să nu se plângă de serviciile foarte, foarte proaste primite în spitalul din Ploieşti. Asta în timp ce conducerea este foarte relaxată şi spune că nici măcar nu a auzit de astfel de probleme.

Surse din spital au declarat pentru presa locală că şefii instituţiei ar vrea acum să-l scoată nebun pe medicul ce a avut curaj să dea în vileag grozăviile. Ministerul Sănătăţii mai aşteaptă câteva zile pentru un raport final al Corpului de Control.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri sociale » Vor să-l scoată nebun pe chirurgul care reclamă situaţia cutremurătoare de la Spitalul Judeţean din Ploieşti