Antena Meniu Search
x

Concediul cu rulota, din ce în ce mai căutat de turiştii români

Vacanţă de săptămâni întregi la malul mării. Şi totul cu bani puţini. Pare un vis frumos, dar e realitate. Pe plaja din Corbu de exemplu, turişti din ţară şi nu numai reuşesc asta. cu rulota. Campează aici în fiecare vară.

Vezi și

Vacanţă de săptămâni întregi la malul mării. Şi totul cu bani puţini. Pare un vis frumos, dar e realitate. Pe plaja din Corbu de exemplu, turişti din ţară şi nu numai reuşesc asta cu rulota. Campează aici în fiecare vară. Au parte de linişte şi relaxare. Se hrănesc cu peşte proaspăt scos din mare, luat direct de la pescari. Concediu lung să fie, în rest totul e perfect.

Plaja Corbu - locul în care doar valurile mării şi câţiva pescăruşi mai sparg liniştea desăvârşită. 

Aici e acasă pentru turiştii care aleg vacanţa la rulotă. 

Mâncare prospătă, preparată în familie, la doi paşi de mare. E doar una dintre activităţile zilnice. Cheltuie cu 75 la sută mai puţin decât dacă s-ar fi cazat la hotel şi ar fi trebuit să mănânce în fiecare zi la restaurant. 

Plaja Corbu îşi păstrează un farmec aparte. Malul înalt de pământ şi apa cristalină i-au fermecat pe turiştii care spun că vin aici şi stau chiar şi trei săptămâni.

Estera şi Mircea sunt născuţi la Corbu, dar trăiesc de 30 de ani în Austria. Pe timpul verii însă, nu concept un alt mod de viaţă decât la rulotă, pe malul mării.

Au investit 3000 de euro in casa de vară. Pentru confort sporit au amenajat un duş spaţios, iar bucătăria, în care femeia îşi petrece mult timp, este decorată chiar de ea cu scoici.

În apropiere, au şi un atelier. Astăzi, lucrau la un suport pentru hamac.

Turiştii campaţi pe plaja de la Corbu nu plătesc nimic, dar se descurcă singuri cu apa şi cu electricitatea.

În schimb, în camping-uri amenajate, sunt asigurate toate utilităţile, dar costurile sunt de zeci de lei pe zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Concediul cu rulota, din ce în ce mai căutat de turiştii români