Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Concurs de conducere defensivă, organizat pentru poliţiştii din Braşov: "Asta ne dorim cu toții, să ajungem cu bine acasă"

Poliţiştii din Braşov au participat la un concurs de conducere defensivă. Totul pentru a descoperi lucrurile pe care orice șofer ar trebui să le deprindă, când are de făcut de exemplu, o manevră de evitare bruscă sau când mașina intră în derapaj. Deşi agenţii sunt printre cei care se confrunta cel mai des, în munca lor, cu astfel de situații limită, lecţiile au fost organizate pentru orice şofer.

de Redactia Observator

la 24.03.2023 , 08:12

Costin Stoica este pilot de raliu, în Campionatul Național de Viteză în Coastă şi agent șef, la Secția 4 de Poliție, din Brașov. Știe bine ce înseamnă o urmărire în trafic sau o acțiune la care fiecare secundă de întârziere poate însemna o dramă. Și, poate, știe cel mai bine cât de important este șofatul defensiv pentru oricine conduce o mașină.

Agent șef Costin Stoica, Secția 4 Poliție Brașov: Este evident că o să înveți niște lucruri care o să te ajute pe tine să eviți accidentele. Și, până la urmă, asta ne dorim cu toții, să ajungem cu bine acasă, indiferent că ne grăbim sau dacă mergem mai încet.

Polițiștii din Brașov au participat ieri la un concurs de conducere defensivă, iar Costin Stoica a fost unul dintre participanţi.

Vezi și

Insp. prin. Dragoș Burlacu, Serviciu de Pregătire Profesională, IPJ Brașov: Se simulează evitarea unei mașini, care a frânat brusc, pe banda doi, iar tu, conducătorul auto, ai nevoie să faci o schimbare de bandă, către stânga sau către dreapta, pentru că frânarea nu ți-ar permite evitarea impactului.

Lecțiile au fost însă pentru orice șofer, nu numai pentru agenţi.

Daniel Zontea, purtător de cuvânt IPJ Brașov: Vedem atât de multe situații în care conducătorii auto conduc haotic, schimbă benzile de circulație fără a semnaliza și fără a se asigura corespunzător, sunt atâtea situații de conducere agresivă, pe care le întâlnim în trafic.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Concurs de conducere defensivă, organizat pentru poliţiştii din Braşov: "Asta ne dorim cu toții, să ajungem cu bine acasă"