Meniu
Search
x

Concurs de idei de afaceri inovative, premii în valoare de 50.000 de lei

De Redactia Observator la 04.02.2021, 13:09

Statisticile spun că 6 din 10 români ar vrea propria afacere. Dar câţi au curajul să o înceapă? De ce nu au curaj? Pentru că nu se vorbeşte suficient de mult despre asta, pentru că statul nu susţine suficient start-up-urile şi pentru că nu sunt suficiente bănci care să suţină iniţiativele antreprenoriale cu adevărat.

Dar, până să ajungi să deții o afacere de succes, trebuie să ai, mai întâi o idee. Iar la acest capitoul românii sunt ingenioși. Idei avem, dar ce facem cu ele?

Le înscriem la concursul ”Money is Funny” lansat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Premiile sunt substanțiale, iar provocarea este de a propune idei inovative de business, care pot fi vândute în sistem franciză. Concursul se desfășoară în perioada 3 februarie – 30 iulie 2021.

Organizatorii acestui concurs își doresc să îi încurajeze pe cei care au deja o idee de business, dar nu și-au găsit motivația să o pună pe hârtie, să încerce să investească timp, pentru a începe să o valorifice. Să facă următorul pas și să își testeze potențialul în domeniul afacerilor.

La concurs pot participa persoane din România, dar și din Diaspora, care vor să lanseze un business și au o idee de afacere ingenioasă și curajoasă.

Premiile concursului ”Money is Funny” sunt în valoare totală de 50.000 de lei, iar aplicațiile trebuie transmise până pe 1 iulie 2020. Înscrierea se face prin intermediul formularului de înregistrare aflat pe siteul www.fundatiadanvoiculescu.ro.

Partener media: ”BURSA” - ziarul oamenilor de afaceri

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Concurs de idei de afaceri inovative, premii în valoare de 50.000 de lei