Antena Meniu Search
x

Moarte suspectă în cazul milionarului Dinescu, „Baronul luxului”, după ce i s-a făcut rău pe autostradă

Moartea milionarului Constantin Dinescu, supranumit în lumea mondenă „Baronul luxului”, ridică semne de întrebare pentru anchetatori, care au deschis un dosar de moarte suspectă.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 17.08.2020, 16:36

Moarte suspectă în cazul milionarului Dinescu, „Baronul luxului”, după ce i s-a făcut rău pe autostradă
Moarte suspectă în cazul milionarului Dinescu, „Baronul luxului”, după ce i s-a făcut rău pe autostradă - Facebook/ Constantin Dinescu
  • Milionarului i s-ar fi făcut rău pe Autostrada Soarelui, când se întorcea de la o petrecere pe litoral.
  • Constantin Dinescu a murit câteva zile mai târziu, la spital.

Potrivit polițiștilor, în urmă cu câteva zile, Constantin Dinescu, în vârstă de 69 de ani, a fost preluat de un echipaj SMURD de pe Autostrada A2 și transportat la S.C.J.U. Constanța, unde a rămas internat până sâmbătă, când a murit. 

Din primele informații, bărbatul, care ar fi suferit de afecțiuni cardiace, s-ar fi îndreptat spre municipiul București, iar la un moment dat ar fi acuzat o stare de rău, motiv pentru care a fost solicitată intervenția cadrelor medicale, diagnosticul la internare fiind de stop cardiorespirator - resuscitat. 

Anchetatorii au anunțat că cercetările în cauză au fost preluate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă (moarte suspectă). 

Constantin Dinescu avea o relație cu o ucraineancă

La examinarea exterioară a trupului neînsuflețit nu au fost constatate semne vizibile de violență. 

În cursul zilei de mâine va fi efectuată necropsia, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

Presa mondenă scrie că milionarul ar fi umblat în ultima perioadă cu o femeie din Ucraina care i-ar fi pus o substanță toxică în băutură. În urmă cu numai o săptămână, Constantin Dinescu se distra într-un club de fițe din Mamaia.

Constantin Dinescu a fost unul dintre cei mai excentrici milionari români, colecţionând o serie de opere de artă de mare valoare, iar acestora li se adaugă o serie de maşini de lux, precum şi un domeniu uriaș pe malul Lacului Snagov. Dinescu avea și un magazin de bijuterii în Bucureşti, dar şi câteva spaţii comerciale pe care le închiria.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Moarte suspectă în cazul milionarului Dinescu, „Baronul luxului”, după ce i s-a făcut rău pe autostradă