Antena Meniu Search
x

CONTAINERUL, LUX ÎN IMOBILIARE! O spun chiar dezvoltatorii!

Cum ar fi să locuiţi într-un container. Sau mai multe. Nu sună bine, dar puteţi duce o viaţă de lux. O spun dezvoltatorii, care s-au întrecut în astfel de locuinţe la târgul de imobiliare.

Vezi și

Cum ar fi să locuiţi într-un container. Sau mai multe. Nu sună bine, dar puteţi duce o viaţă de lux. O spun dezvoltatorii, care s-au întrecut în astfel de locuinţe la târgul de imobiliare.

2017 este cu siguranţă anul imobiliarelor, cu sute de mii de construcţii noi şi o cerere pe măsură. Şi, uşor-uşor, se strecoară un nou trend: casele din containere. 

Preţul unei astfel de locuinţe porneşte de la aproape 12 mii de euro. Iar clienţii o pot muta oriunde doresc şi sunt scutiţi de chirie în perioada vacanţelor. 

Într-una din fabricile din Capitală se construieşte de zor. În timp ce unele containere pleacă spre oameni de afaceri, altele ajung pe plajele româneşti, pentru că vara sunt ideale pentru locuit. 

Clădirile construite integral din containere maritime sunt tot mai populare şi în ţara noastră. Ele sunt preferate pentru a găzdui birouri pentru că se construiesc mai rapid şi necesită un buget mai redus. 

Pleacă de undeva de la 200-250 de euro pe metrul pătrat construit. De aici în sus depinde doar de client, de cât vrea să investească în confortul şi calitatea containerelor pe care vrea să le utilizeze. 

În străinătate, locuinţele din containere sunt la modă de mult timp. Se construiesc şi locuinţe de lux, care se vând, în medie, cu 300 de mii de euro. Locuinţe care pot fi mutate oriunde. 

Şi sunt gata în doar câteva zile. Spre deosebire de casele clasice, pentru care clienţii aşteaptă să fie construite chiar şi un an. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » CONTAINERUL, LUX ÎN IMOBILIARE! O spun chiar dezvoltatorii!