Antena Meniu Search
x

Controale în ţară pentru respectarea regulilor de protecţie impuse de autorităţi

Sălile de evenimente, barurile, restaurantele sau terasele din toată ţara au fost verificate la sânge. Sute de poliţişti, jandarmi, sau inspectori de la direcţiile de sănătate au vrut să se asigure că este respectată legea care interzice evenimentele private.

de Redactia Observator

la 18.10.2020, 11:38

Vezi și
  • Au fost controale de amploare şi în Oradea.
  • Echipele de control din Botoşani au umplut la rândul lor localurile din municipiu.

Supăraţi că poliţiştii le-au întrerupt distracţia înainte de 12 noaptea, atunci când localul s-ar fi închis oricum, mai mulţi clienţi ai unui faimos club din Capitală au reacţionat sarcastic.

Petrecerea fusese anunţată de club pe facebook. Iar tinerii nu s-au lăsat aşteptaţi, mai ales că pe invitaţie erau trecuţi şi doi DJ cunoscuţi care întreţineau atmosfera.

Diana Sarca, Poliţia Capitalei: Un operator economic a fost sancţionat cu suma de 10.000 de lei pt activitate de club, în condiţiile în care nu avea voie să desfăşoare o astfel de activitate.

Sute de poliţişti, jandarmi şi reprezentanţi ai altor instituţii de control au verificat azi noapte localurile din Bucureşti. Asta după ce evenimentele private, precum petrecerile de nuntă sau botez, au fost interzise.

Diana Sarca, Poliţia Capitalei: Iar în altă locaţie, un operator economic a fost sancţionat cu suma de 20.000 de lei pt lipsa autorizaţiei de funcţionare. Şi, de asemenea, cu suma de 10.000 de lei pt faptul că se desfăşura tot activitate de club, în care este prevăzut ca terasă. 

Au fost controale de amploare şi în Oradea. Echipele de control din Botoşani au umplut la rândul lor localurile din municipiu.

Delia Neniscu, IPJ Botoşani: Până în acest moment au aplicat 2 sancţiuni contravenţionale în valoare de 3.000 de lei fiecare, pt evenimente private organizate în locaţii publice închise. 

Acțiunea din Piatra-Neamț a început în jurul orei 22:30, în centrul orașului.Chiar de la primul local verificat au aparut problemele. 

În Valu lui Traian din Constanţa, chiar localul primarului a fost amendat cu 3.000 de lei pentru o petrecere ilegală de majorat la care au participat 40 de persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Controale în ţară pentru respectarea regulilor de protecţie impuse de autorităţi