Antena Meniu Search
x

Video Copilul abuzat de un bătrân, în baia unui mall din Botoşani, salvat de o femeie de serviciu. Angajata a alertat imediat paznicii

Incident şocant într-un mall din Botoşani! Un bărbat de 59 de ani a agresat un copil în plină zi. Incidentul a ieşit la iveală după ce o angajată a mall-ului i-a văzut ieşind dintr-o toaletă împreună. Suspicioasă, femeia a alertat paznicii, care au sunat la 112. Copilul primeşte acum consiliere psihologică, iar agresorul a fost internat la psihiatrie.

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 08.06.2021, 20:21

Vezi și

Copilul a fost ademenit de agresor pe când se afla în mall. Băiatul l-a însoţit la etajul doi şi a intrat cu bărbatul care i-ar putea fi bunic într-o toaletă pentru persoanele cu dizabilităţi. Acolo, a fost agresat.

Femeia de serviciu de la centrul comercial este cea care a descoperit totul. A vrut să igienizeze toaleta. Şi-a dat seama că uşa e blocată. A aşteptat acolo până când a văzut că din toaletă a ieşit minorul de 14 ani însoţit de bărbat. Cum i s-a părut ciudată această scenă şi-a alertat colegii de la securitate. Agenţii de pază au sunat la 112.

Cum în mall sunt camere de supraveghere şi victima şi agresorul au fost identificaţi imediat. Oamenii legii au stat mai întâi de vorbă cu băiatul de 14 ani. Cu un psiholog alături de el, copilul a povestit ce s-a întâmplat.

Delia Nenișcu, purt de cuv IPJ Botoșani: Ne-am sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor

În aceaşi zi, a fost ridicat şi dus la audieri şi bărbatul de 59 de ani. Pentru că a avut un comportament ciudat, potrivit surselor Observator, bărbatul a fost internat la psihiatrie. Poliţiştii vor să stabilească dacă are discernământ.

Victima este un copil ce abia se întorsese casă la familia lui, după o lună într-un centru de protecţie pentru minori.

Doina Nacu, director DGASPC Botoșani: Mama avea nişte probleme de sănătate, nu avea cine să aibă grijă de copil şi atunci a solicitat ajutorul de la noi. A fost în sistemul de protecţie. mama a solicitat reintegrarea în familia naturală, copilul a fost reintregrat vineri, pe data de 4.

Băiatul va primi consiliere psihologică

Doina Nacu, director DGASPC Botoșani: Deocamdată nu s-a discutat cu mama. Vom discuta şi cu mama.

Reporter: Credeţi că e cazul să fie luat din familie

Doina Nacu, director DGASPC Botoșani: Personal, da. Cred că îl putem ajuta. Întâi trebuie să vedem raportul poliţiei

Agresorul riscă până la cinci ani de închisoare. Pentru victime însă, trauma nu se vindecă complet niciodată. Pe termen lung, pot suferi de depresie, anxietate, stimă de sine scăzută.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Copilul abuzat de un bătrân, în baia unui mall din Botoşani, salvat de o femeie de serviciu. Angajata a alertat imediat paznicii