Antena Meniu Search
x

Observator Special: Rivalitatea dintre soferi si motociclisti, un razboi fara sfarsit

Unul dintre cosmarurile soferilor il reprezinta prezenta in trafic a oricarui om care circula pe doua roti. Insa nici soferii nu sunt chiar atat de imaculati precum pretind.

Vezi și

Baietii de la Chopper Academy spun ca sunt o banda de motociclisti, dar nu de tip "Hells' Angels" sau "Mongols", ci un grup de oameni pe care chiar te poti baza.

Si-au dorit sa vina primavara mai mult ca oricine, dar pana ca asfaltul sa se usuce, si-au umplut timpul cu lustruitul bijuteriilor lor pe doua roti. Singurul lucru care ii intristeaza este lipsa de maniere a soferilor romani. Marian poate confirma acest lucru. Abia si-a revenit dupa cateva fracturi: „Ne-a taiat calea un indivi, nu s-a uitat, n-a dat prioritate. Am zburat peste el”.

Isi aduce aminte de zilele petrecute pe patul de spital, dar asta nu-l face sa renunte. Nici macar faptul ca motorul i-a fost aproape distrus nu-l face sa renunte.

S-a tavalit mai mult decat un pic, pentru ca un sofer nu s-a uitat in oglinda retrovizoare, asa cum este normal sa faci cand treci de pe o banda pe alta. Din pacate, nu este singurul bucurestean cu masina care nu da doi bani pe cei care circula pe doua roti.

Este periculos, pentru ca soferii au senzatia ca strada este numai pentru masini. Restul nu conteaza.

Exista si o alta categorie de soferi pentru care strada este circuit de raliu.

Soferii s-au obisnuit sa-i numeasca, la gramada, "donatori de organe". Nici macar nu au bunavointa sa remarce ca un om pe chopper niciodata, dar absolut niciodata nu va face slalom printre masini si nici nu va porni pe o roata de la semafor.

Nici nu au cum sa nu o recunoasca, pentru ca si "vitezistii" sunt toti motociclisti.

Tocmai de aceea, a fi chopperist in Romania nu e un lucru atat de simplu. Mai ales ca membrii Chopper Academy si-au pierdut prieteni dragi din cauza unor soferi inconstienti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Observator Special: Rivalitatea dintre soferi si motociclisti, un razboi fara sfarsit