Antena Meniu Search
x

A început goana după costumele pentru serbările şcolare

Crăciunul vine mai devreme la şcoală. A început perioada serbărilor, iar părinţii s-au străduit să găsească cel mai spectaculos costum pentru copiii lor. Mulţi nu au vrut să închirieze ţinute şi au scos din buzunar şi 200 de lei.

Vezi și

Crăciunul vine mai devreme la şcoală. A început perioada serbărilor, iar părinţii s-au străduit să găsească cel mai spectaculos costum pentru copiii lor. Mulţi nu au vrut să închirieze ţinute şi au scos din buzunar şi 200 de lei. Alţii şi-au pus imaginaţia la contribuţie şi au transformat haine mai vechi în ceva cu totul inedit.

Copii fericiţi. Personaje de tot felul. Şi părinţi care respiră uşuraţi, după săptămâni întregi de pregătiri intense.

Pentru marea transformare, costumul a fost comandat încă de acum câteva săptămâni. Cei mici au vrut să fie spiriduşi, oameni de zăpadă, magi sau personaje din desene animate.

Costumele de îngeraş şi de Moş Crăciun sunt la mare căutare în această perioadă. O variantă ieftină costă 60 de lei, însă părinţii cu dare de mână pot alege un costum original ce aminteşte de rochia Elsei din Frozen, pe care vor da nu mai puţin de 250 de lei.

Magazinele şi-au făcut stocuri pentru această perioadă din an. Cererea este însă mare, iar părinţii trebuie să se înarmeze cu răbdare.

Pentru închirierea unui costum, preţurile pornesc de la 80 de lei. Serbările vor continua şi săptămâna viitoare. Apoi, copiii îl vor aştepta pe Moşul acasă. Pentru elevi urmează trei săptămâni de vacanţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » A început goana după costumele pentru serbările şcolare