Antena Meniu Search
x

Crimă în Timiș. Un bărbat și-a ucis nepotul, apoi a sunat o rudă și a povestit totul

Crimă înfiorătoare, seara trecută, într-un sat din judeţul Timiş. Un bărbat de 39 de ani a fost ucis chiar de unchiul său, prin înjunghiere. După fapta sa, cel care i-a fost călău a sunat o altă rudă şi a mărturisit totul. Cei doi se pare că aveau neînțelegeri mai vechi, iar aseară nepotul bărbatului a mers la casa acestuia, băut şi pus pe scandal. Însă a fost ucis chiar el, cu mai multe lovituri de cuţit. Informații cu impact emoțional.

de Redactia Observator

la 03.06.2020, 10:43

Vezi și
  • Crima, pe fondul consumului de alcool
  • Suspectul a fost reținut de polițiști

Alarma s-a dat seara trecută în localitatea Pogăneşti din Timiş. Chiar bărbatul de 63 de ani şi-a sunat o rudă pentru a-i mărturisi ce s-a întâmplat.

ANA DUMITRESCU, SORA BĂRBATULUI UCIS - M-a sunat verişorul meu pe care el, criminalul, l-a sunat pe vărul meu şi i-a spus că l-a omorât. I-a spus că a venit la el şi că s-au luat şi l-a omorât, crede că l-a omorât.

Scandalul dintre unchi şi nepot ar fi fost, însă, mai vechi. Aseară, bărbatul ar fi încercat sa se apere de nepotul sau, după ce tânărul de 39 de ani ar fi intrat în curtea lui înarmat cu o rangă şi un cuţit.

FLORIN DUMITRESCU, CUMNATUL BĂRBATULUI UCIS - Aici stă criminalul şi la nici o sută de metri stă cumnatul meu. Ştiu că mai mergeau pe la ei, mai beau. Din câte am înţeles el a fost băut.

În încăierare, însă, tânărul a căzut secerat la pământ, într-o baltă de sânge, sfârşind chiar de propria armă albă. Unchiul său i-ar fi smuls cuţitul şi l-a înjunghiat.

De cealaltă parte, însă, şi suspectul ar mai fi avut antecedente.

MARIANA ODOBAŞ, SORA BĂRBATULUI UCIS - Am înţeles că o vecină de lângă casa fratelui meu a fost în tribunal. Tot aşa pentru cuţit, a ridicat cuţitul la ea, a zis că o omoară cu cuţitul.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar după miezul nopţii a fost dus în arest. Astăzi va ajunge în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Riscă până la 15 ani de închisoare. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Crimă în Timiș. Un bărbat și-a ucis nepotul, apoi a sunat o rudă și a povestit totul