Antena Meniu Search
x

Cristian Cioacă se pregăteşte să îmbrace din nou uniforma

Cristian Cioacă se bucură din plin de libertatea dată de noul cod penal. Poliţistul condamnat la 22 de ani de închisoare pentru că şi-ar fi omorât soţia, se pregăteşte să îmbrace din nou uniforma.

Vezi și

De mâine s-ar putea întoarce la lucru, şi oricând poate să plece din ţară. Deocamdată şi-a adus copilul acasă şi a primit musafiri. Îl încurcă doar atenţia jurnaliştilor şi faptul că nu are voie să-şi conducă maşina.

Întrebările despre soarta Elodiei rămân fără răspuns. Cristian Cioacă respectă cu sfinţenie interdicţia judecătorilor. N-a scos o vorbă în faţa jurnaliştilor.

Fiecare zi în libertate pentru Cioacă începe cu o vizită la secţia de poliţie. Deocamdată, pentru eliberarea sub control judiciar. De mâine ar putea fi însă revenirea la locul de muncă.

În schimb, Cioacă nu are dreptul să conducă sau să poarte arme. Trebuie să se prezinte la poliţie şi la Instanţa de judecată când este chemat. Judecătorii i-au interzis să vorbească cu ziariştii dar şi cu membrii familiei Ghinescu.

Potrivit noului Cod Penal, Cioacă ar putea să plece oriunde în lume. Pentru că legea îi permite să părăsescă ţara, chiar dacă a fost condamnat la 22 de ani de închisoare pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Cristian Cioacă se pregăteşte să îmbrace din nou uniforma