Antena Meniu Search
x

Video Culmea poluării: să arzi ilegal deşeuri de faţă cu ministrul Mediului. S-a întâmplat în Dolj, într-un sat îngropat în gunoaie

Culmea poluării - să arzi ilegal deşeuri de faţă cu ministrul Mediului. Este surpriza neplăcută de care a avut parte Tanczos Barna, în timp ce se afla într-o vizită de lucru în judeţul Dolj. Mai mulţi săteni din comuna Poiana Mare au dat foc la deşeuri chiar în momentul în care acesta trecea prin zonă.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 21.01.2021, 20:15

Vezi și

Un nor de fum care se ridica deasupra caselor din Poiana Mare i-a atras atenţia lui Tanczos Barna. 

Localnicii s-au apucat să ardă deşeuri, fără să ştie prin zonă trece tocmai ministrul Mediului.

Tanczos Barna, ministrul Mediului: ”Nu şi-a ales un moment mai prost”.

Localnicii au aruncat gunoaie chiar și în prezența ministrului

Însă întreg peisajul peste care a dat ministrul era de-a dreptul dezolant. Uliţele satului doljean sunt acoperite de cartoane, pungi, PET-uri şi chiar cadavre de animale.

Chiar şi în prezenţa lui Tanczos Barna, localnicii au continuat să arunce gunoaie la întamplare, în condiţiile în care cei mai mulţi dintre ei probabil nici nu l-au recunoscut.

Tanczos Barna, ministrul Mediului: ”Am chemat poliţia, am chemat Garda de Mediu”.

Comisarii de la Garda de Mediu au dat amenzi de 6000 de lei, iar împreună cu poliţiştii vor face în continuare verificări în zonă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Culmea poluării: să arzi ilegal deşeuri de faţă cu ministrul Mediului. S-a întâmplat în Dolj, într-un sat îngropat în gunoaie