Antena Meniu Search
x

Video Doi bătrânei, de 85 și 69 de ani, și-au găsit sfârșitul într-un cumplit accident la Neptun. În urma coliziunii frontale, alte două persoane au ajuns la spital

Sfârșit tragic pentru doi bătrâni. Aceștia au murit, după ce mașina în care se aflau a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism care circula din sens opus. Ironic sau nu, în cealaltă mașină se aflau doi tineri.

de Monica Palade

la 23.03.2021, 15:37

Vezi și

Accidentul a avut loc în jurul orei 11.00, în Neptun. Din primele informații, Loganul în care se aflau cei doi pensionari de 85 și 69 de ani circula dinspre Mangalia spre Constanța, iar cealaltă mașină, un Ford, în care se aflau doi tineri de 24 și 20 de ani, din sens opus.

În urma impactului, șoferul și pasagera din Logan au murit pe loc, în timp ce șoferul și pasagera din celălalt autoturism au ajuns la spital. La fața locului au intervenit două autospeciale de stingere, un SMURD B, un elicopter și două ambulanțe SAJ. Polițiștii au întocmit dosar penal.

Imaginile de la fața locului sunt de-a dreptul tulburătoare. 

Ce spun oamenii legii

„Astăzi, în jurul orei 11.00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 39, în afara localității Mangalia. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme care circulau în sensuri opuse, conduse de doi bărbați, de 85, respectiv 24 de ani.

În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a conducătorului auto în vârstă de 85 de ani, precum și a pasagerei din același autoturism, de 69 de ani. De asemenea, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 24 de ani, precum și a pasagerei din același autoturism, de 20 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”.

Știre realizată cu ajutorul informațiilor furnizate de reporterul Observator Andreea Filip.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Doi bătrânei, de 85 și 69 de ani, și-au găsit sfârșitul într-un cumplit accident la Neptun. În urma coliziunii frontale, alte două persoane au ajuns la spital