Antena Meniu Search
x

Video Doi foşti poliţişti au strâns o mică avere din şpăgi, după ce au continuat să pretindă că încă sunt angajaţi MAI

Doi foşti poliţişti au strâns o mică avere, din şpăgi, după ce au continuat să pretindă că sunt angajaţi în Ministerul Afacerilor Interne. Ce doi s-au folosit chiar şi de un autoturism cu numerele de înmatriculare aparţinând MAI, plăcuţe pe care le-au furat de la alte maşini de poliţie.

de Monica Palade

la 16.02.2021, 17:26

Vezi și

Agenţii falşi fuseseră daţi afară din sistem, dar cu toate acestea au continuat să pretindă că sunt poliţişti.

Din şpăgi şi amenzi plătite pe loc de şoferi şi pentru care ofereau chiar şi chitanţă, aceştia au reuşit să strângă peste 20.000 de euro.

Filaţi de poliţiştii reali

Despre situaţia foştilor poliţişti pasionaţi de meserie au aflat colegii săi reali, care au început să-i fileze.

Astfel, marţi dimineaţa, falşii poliţişti au fost blocaţi în trafic. Erau îmbrăcaţi în uniforme oficiale. Cei doi au fost aduşi la Secţia 9 din Capitală. Falşii poliţişti sunt acuzaţi de uzurpare de calităţi oficiale şi uz de fals.

Poliţişti, suspecţi de furt şi la Giurgiu

La Giurgiu, hoţii au jefuit chiar un fost sediu al Poliţiei în care erau depozitate bunuri confiscate: parfumuri, haine şi alte mărfuri de valoare. Printre suspecţi, s-ar afla chiar unii dintre polițiști.

În momentul spargerii, sistemul de alarmă si supraveghere video nu a funcţionat. Aşa că hoţii au putut bine mersi să sară acest gard şi apoi să rupă lacătele uşilor. Ce a urmat, a fost o simplă formalitate.

Din acest motiv, anchetatorii nu exclud posibilitatea ca hoții să fi avut complici în rândul polițiștilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri sociale » Doi foşti poliţişti au strâns o mică avere din şpăgi, după ce au continuat să pretindă că încă sunt angajaţi MAI