Antena Meniu Search
x

Nicole Cherry a intrat în sala de fitness şi se pregăteşte pentru concertul de Revelion

După ce formele rotunde i-au făcut pe mulţi să o compare cu Jennifer Lopez, Nicole Cherry trage tare ca să mai slăbească.

Vezi și

După ce formele rotunde i-au făcut pe mulţi să o compare cu Jennifer Lopez, Nicole Cherry trage tare ca să mai slăbească. Spune că nu doar cozonacul şi bucatele tradiţionale de Crăciun i-au lăsat urme pe corp, ci şi stresul pricinuit de Bacalaureat şi admiterea la facultate. Cireşica munceşte din greu la sala de fitness, ca să intre mai subţire în noul an, mai ales că de Revelion va fi pe scenă.

Formele şi mişcările provocatoare confirmă informaţiile din buletin: Nicole Cherry nu mai este o puştoaică, ci o tânără în toată puterea cuvântului. Iar unii au îndrăznit să o aşeze alături de Jennifer Lopez. 

Imediat după Crăciun, artista s-a întors în sala de fitness. S-a antrenat cu un profesionist, care a ajutat-o să-şi recapete rapid tonusul.

Ziarele au scris că între ea şi Codin Maticiuc s-ar înfiripa o poveste de dragoste. 

Nicole este fericită că anul care se încheie, deşi a fost unul greu, i-a adus multe satisfacţii. A susţinut Bacalaureatul şi a intrat la actorie. Ştie deja ce dorinţă îşi va pune de Revelion. Va intra în 2018 pe scenă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Nicole Cherry a intrat în sala de fitness şi se pregăteşte pentru concertul de Revelion