Antena Meniu Search
x

Un tată din Sibiu a intrat cu biciul în clasa unde învăța fata lui și a început să-i biciuiască colegii, dar și profesoara (Video)

Imagini cum nu s-au mai văzut au fost surprinse într-o şcoală din Sibiu. Un părinte a intrat cu biciul în sala de clasă şi a lovit două eleve de clasa a opta, chiar în faţa profesoarei care le ţinea lecţia de matematică.

Vezi și

Imagini cum nu s-au mai văzut au fost surprinse într-o şcoală din Sibiu. Un părinte a intrat cu biciul în sala de clasă şi a lovit două eleve de clasa a opta, chiar în faţa profesoarei care le ţinea lecţia de matematică. Agresorul este părintele unei alte eleve aflate într-un conflict mai vechi cu cele două fete agresate.

Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere, într-o şcoală din Ighişu Nou, lângă Mediaş. Între fiica bărbatului şi cele două fete bătute ar fi existat un conflict, iar fiica agresorului ar fi sărit gardul şcolii şi a fugit acasă să-şi cheme părintele în ajutor. Tatăl a profitat că poarta şcolii era deschisă pentru maşina de salubritatate şi s-a oprit, împreună cu fiica lui, în clasa celor două fete. 

Constantin Dincă, purtător de cuvânt la Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu: "A îmbrâncit cadrul didactic, care se afla în clasă şi cu biciul pe care-l avea la el a lovit două fete."

Văzând că nu reuşeşte să-l scoată din clasă, profesoara a fugit să cheme ajutoare, timp în care părintele a continuat să lovească. Elevele bătute au 14 şi 16 ani şi sunt surori. Una dintre ele ar fi avut o relaţie cu fiul mai mare al agresorului. A fost şi motivul pentru care cele două s-au certat cu fiica de 12 ani a bărbatului, elevă în clasa a cincea, la aceeaşi şcoală. 

Bărbatul a părăsit clasa, abia după ce în sală a intrat directoarea şcolii. Ceilalţi profesori au sunat la poliţie. 

Elena Walter, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu: "Poliţiştii le-au transportat pe cele două tinere la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, faţă de agresor fiind aplicată măsura reţinerii 24 de ore pe bază de ordonanţă."

Constantin Cornea, psiholog: "Un astfel de eveniment cu siguranţă poate produce traume în sufletul unor copii mici. Îşi pot pune problema, pentru prima dată în viaţa lor, că pot suferi daune fizice din partea unor adulţi."

Tatăl violent este cercetat pentru lovire, tulburarea liniştii publice şi folosirea fără drept a unor obiecte periculoase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un tată din Sibiu a intrat cu biciul în clasa unde învăța fata lui și a început să-i biciuiască colegii, dar și profesoara (Video)