Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Evenimente în Bucureşti, miercuri 16 octombrie. Ce nu trebuie să ratezi

Deşi suntem, încă, în prima parte a săptămânii, ziua de miercuri, 16 octombrie, aduce o mulţime de evenimente de care bucureştenii, mai mari sau mai mici, se pot bucura cu încredere.

de Redactia Observator

la 15.10.2024 , 12:14

Piesa de teatru "Iona" poate fi urmărită la Teatrul Nottara, din Bucureşti, miercuri, 16 octombrie Piesa de teatru "Iona" poate fi urmărită la Teatrul Nottara, din Bucureşti, miercuri, 16 octombrie - zilesinopti.ro

Abia au trecut câteva zeci de ore din această săptămână şi poate cei mai mulţi dintre bucureşteni încă sunt implicaţi total în ceea ce înseamnă muncă dar chiar şi aşa considerăm că oamenii ar trebui să caute portiţe în program pentru a se bucura de diferite evenimente care să-i facă să uite de grijile zilei.

Astfel că am decis să venim, ca de obicei, în faţa dumneavoastră cu câteva recomandări de evenimente care v-ar putea ajuta, miercuri, să uitaţi de ceea ce vă produce bătăi de cap în cadrul programului normal de lucru.

Piese de teatru în Bucureşti, miercuri 16 octombrie 2024

Articolul continuă după reclamă

Miercuri este seara pieselor de teatru inspirate de texte celebre. De exemplu, la Teatrul Bulandra, Sala Toma Caragiu, de la 18.30, avem "Romeo şi Julieta", piesă inspirată de celebra lucrare a lui William Shakespeare.

Pe de altă parte, la Teatrul Elisabeta, de la 19.00, avem "Minciuni nevinovate", comedie semnată de multipremiatul dramaturg Neil Simon, iar la Teatrul Nottara, Sala George Constantin, de la 19.30 avem "Iona", creaţie ce poartă semnătura lui Marin Sorescu.

Concerte în Bucureşti, miercuri 16 octombrie 2024

Ziua de miercuri aduce, în primul rând, un nou concert susţinut de una dintre cele mai îndrăgite formaţii de muzică rock din România, Sarmalele Reci. Recitalul se desfăşoară la Riviera Park, de la 17.30, iar preţul unui bilet este de 20 de lei.

Tot miercuri, Andreea Bălan susţine "Povestea sufletului meu", în Sala Palatului, de la 19.30, iar Carla’s Dreams susţine un concert în Hard Rock Cafe, de la ora 21.00. La Carla’s Dreams preţul unui bilet poate să varieze între 99 şi 190 de lei, în funcţie de momentul în care este cumpărat.

Expoziţii în Bucureşti, miercuri 16 octombrie 2024

În continuare puteţi vizita în Bucureşti expoziţii despre care am mai vorbit, precum "Vechi cărți românești cu steme domnești și stihuri poeticești", la Palatul Şuţu, sau "Omul Aman – Înscrisuri, marafeturi și alte fasoane", la Muzeul Theodor Aman.

Totuşi, recomandăm şi expoziţii despre care am vorbit mai puţin, precum "Being Nina [Fiind Nina]", de la Muzeul Naţional de Artă Contemporană al României, sau "Miriam Răducanu: o expoziție – arhivă cu senZ", de la Centrul Naţional al Dansului Bucureşti.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să păstraţi bancnote vechi în speranţa că vă veţi îmbogăţi în viitor?
Observator » Ştiri sociale » Evenimente în Bucureşti, miercuri 16 octombrie. Ce nu trebuie să ratezi