Antena Meniu Search
x

O copilă de 14 ani din Olt a fost vândută de propriul frate şi dusă apoi în Turcia, unde a fost obligată să se prostitueze

Copii vânduţi ca pe o marfă. În România, fenomentul traficului de carne vie este încă greu de controlat. Iar povestea unei copile din Olt este terifiantă.

Vezi și

Copii vânduţi ca pe o marfă. În România, fenomentul traficului de carne vie este încă greu de controlat. Iar povestea unei copile din Olt este terifiantă. Fata avea 14 ani când fratele mai mare a vândut-o. Pentru 300 de euro. Cât să-şi acopere datoria de la birt. Abia astăzi, patru ani mai târziu, procurorii au reuşit să ajungă la traficanţi. Adolescenta a fost sechestrată si obligată să se prostitueze în Turcia. 

Într-un sat din Olt, o copilă de 14 ani a fost scoasă din casa sărăcăcioasă cu iluzia unei vacanţe. Nu văzuse niciodată marea. Iar promisiunea a venit de la fratele mai mare, care şi-a convins şi părinţii să semneze actele de ieşire din ţară. 

Fata a acceptat să meargă la aeroport pentru că nu mai călătorise cu avionul şi i s-a promis că cele trei luni în Turcia vor fi un concediu: plajă, mare şi distracţie. Dar fratele deja o vânduse, pe 300 de euro, datoria pe care o avea la barul din sat. Fata a fost predată iubitei sale. O femeie despre care acum familia susţine că ştia că se ocupă de prostituţie şi proxenetism. 

"După ce s-au cazat, victima a aflat că a fost adusă în Turcia pentru a practica prostituția, fapt cu care minora nu a fost de acord, context în care a fost lovită cu palmele peste față. A fost amenințată că dacă nu se supune, propriul ei frate va sosi în Turcia ca să o oblige să se prostitueze. Victima a cedat.", susţin anchetatorii.

Pe acelaşi subiect

Coşmarul a durat 3 luni, până la expirarea vizei turistice. Copila s-a întors în ţară, doar că a fugit de acasă. Poliţiştii şi procurorii nu au reuşit să o localizeze, astfel că acum este dată în urmărire internaţională

Anchetatorii descoperă deseori că, în spatele fenomentului de carne vie, se află o persoană apropiată victimei. 

În cazul din Olt, traficanţii au ajuns după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » O copilă de 14 ani din Olt a fost vândută de propriul frate şi dusă apoi în Turcia, unde a fost obligată să se prostitueze