Antena Meniu Search
x

Grecii acuza un abator din Romania ca a etichetat gresit pachetele de carne congelata

Grecii spun ca au gasit ADN de cal in pachetele de carne congelata, etichetate drept vita importata din Romania. Banuielile pica asupra celui mai mare abator romanesc, dar deocamdata nici grecii, nici romanii nu stiu cine a schimbat eticheta.

Vezi și

Romanii au aflat din presa elena ca Autoritatea greaca pentru Alimentatie a gasit "ADN de cal in esantioane" de carne de vita congelata, importata din Romania. Grecii n-au aflat insa unde s-a facut etichetarea.

Daca se va dovedi ca pachetele cu etichete mincinoase au plecat de la abatorul din Romania, autoritatile au de gand sa scoata firma de pe piata.

Pe masura ce scandalul carnii de cal cu eticheta falsa ia amploare, autoritatile incearca se preia controlul.

De maine, inspectorii sanitari - veterinari vor recolta probe din 100 de produse de origine animala.laborator Mostrele vor ajunge in laborator pentru determinarea ADN-ului. Iar pana la sfarsitul lunii martie, rezultatele trebuie sa ajunga la Comisia Europeana.

La laboratoarele de analiza se duc si tot mai multi romani, cu bucati de carne din frigider. Iar surprizele sunt mari. Un constantean a aflat deja ca bucata de carne de vita cumparata la marginea drumului este de fapt de magar. Altul care credea ca a facut un chilipir, astepta inca rezultatul probelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Grecii acuza un abator din Romania ca a etichetat gresit pachetele de carne congelata