Antena Meniu Search
x

Horoscopul Zilei, 05/03/2017. Leii s-ar putea să câştige un premiu în bani!

Ziua de duminică îi găseşte pe Berbeci cu zâmbetul pe buze, iar pe Lei cu buzunarele pline!

Vezi și

Ziua de duminică îi găseşte pe Berbeci cu zâmbetul pe buze, iar pe Lei cu buzunarele pline!

Ziua de duminică îi găseşte pe Berbeci cu zâmbetul pe buze. S-ar putea să primească o vizită surpriză din partea unei persoane dragi.

Taurii nu sunt pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă, astăzi, şi nici nu vor să facă niciun compromis.

Faceţi tot posibilul să încheiaţi un capitol dureros din viaţa voastră, Gemenilor. Vă este dificil, însă consideraţi că aceasta este cea mai bună soluţie.

Nativii din zodia Rac vor petrece duminica în compania prietenilor. Este posibil să organizeze o petrecere chiar la ei acasă.

Leii vor avea de învăţat multe lecţii, astăzi. Un prieten le deschide ochii şi ar fi bine să ţină cont de sfaturile lui. La sfârşitul zilei s-ar putea să câştige un premiu în bani.

Este posibil ca Fecioarele să fie anunţate, astăzi, că trebuie să îşi amâne toate planurile şi să plece într-o călătorie de afaceri. Partenerul de cuplu se va simţi neglijat, însă trebuie să îi explicaţi, cu calm, situaţia.

Nici viaţa sentimentală a Balanţelor nu evoluează aşa cum şi-ar fi dorit. Persoana iubită este tot mai rece. Totuşi, astrele le recomandă să încerce să aibă o discuţie serioasă cu privire la viitorul lor.

Scorpionii îşi vor descoperi astăzi pasiuni comune cu o persoană despre care nu aveau chiar cea mai bună părere. Seara va fi una foarte relaxantă pentru ei.

La fel şi pentru Săgetători, care trebuie să profite de duminică şi să nu stea în casă. Este posibil chiar să întâlnească o persoană pe care o căutau de foarte mult timp.

Chiar dacă este duminică, nativii din zodia Capricorn îşi îndreaptă atenţia asupra vieţii profesionale. Reuşesc să finalizeze un proiect important până la sfârşitul zilei.

Într-o zi atât de frumoasă, Vărsătorii nu ajung la niciun punct comun cu persoana iubită. Le este recomandat să încerce totuşi să mai lase puţin de la ei.

Peştii se bucură din plin de weekend. Spre seară este posibil să primească o surpriză frumoasă din partea unui prieten din trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul Zilei, 05/03/2017. Leii s-ar putea să câştige un premiu în bani!