Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 22/04/2016. Leii sunt mai introvertiți

Surprinzător, dar leii vor trece printr-o perioadă în care vor fi mai introvertiți. Poate e un semn că trebuie să își oprească puțin atenția asupra propriei persoane.

Vezi și

Berbecilor, oricât de mult îi iubiți pe cei apropiați, nu încercați să le luați din responsabilități. Îi privați de o lecție valoroasă și le inspirați neîncredere.

Taurii trec prin multe schimbări în următoarele zile și trebuie să rămână optimiști. Atitudinea pe care o proiecteaza către lume se va întoarce cu trăiri pozitive intense.

Nu e cazul să vă evitați familia astăzi, gemenilor, dar nici nu intrați în discuții ample. Nu sunteți pe aceeași lungime de undă și puteți ajunge la certuri.

Racii se învârt în cercuri în care află secrete interesante despre cunoscuți. Important e să reziste tentației de a răspândi bârfa și să păstreze totul pentru ei.

Surprinzător, dar leii vor trece printr-o perioadă în care vor fi mai introvertiți. Poate e un semn că trebuie să își oprească puțin atenția asupra propriei persoane.

Voi fecioarelor, sunteți în continuare cei cu organizarea în grupul vostru de prieteni. Vine vacanța, dar înainte de a face planuri mărețe verificați că sunt realizabile.

Capacitatea voastră de buni ascultători nu vă va fi favorabilă astăzi, balanțelor. Persoana pe care vreți să o impresionați vă transformă în psihologul de serviciu.

Scorpionii au o energie formidabilă care îi va ajuta să separe oamenii buni de cei răi. Așa că vor decide pe cine includ în echipa lor.

Astăzi trebuie să avem grijă ce spunem în preajma săgetătorilor pentru că nu gustă glumele de niciun fel. Sunt serioși și concentrați pe ce au de făcut.

Ar fi mai indicat să vă lipsiți de companie azi, capricornilor. Nu prea puteți empatiza și v-ar putea enerva aroganța sau goana după complimente.

Vărsătorii își expun argumentele în lupta cu o majoritate. O majoritate care pune interesul personal înaintea celui colectiv.

Foarte matinali sunt peștii astăzi. Sunt nerăbdători să-și termine proiectul pentru ca apoi să lase totul deoparte și să se bucure din plin de reușită și de timpul liber. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 22/04/2016. Leii sunt mai introvertiți