Antena Meniu Search
x

Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac va avea zodii

Leu, Săgetător, Balanţă sau orice altă zodie doriţi. E pe alese. La Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac, camerele nu mai au, anul acesta, numere, ci plăcuţe cu zodii. Astăzi a început construcţia hotelului, iar inaugurarea e programată chiar în ziua Crăciun

Vezi și

Leu, Săgetător, Balanţă sau. orice altă zodie doriţi. E pe alese. La Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac, camerele nu mai au, anul acesta, numere, ci plăcuţe cu zodii. Astăzi a început construcţia hotelului, iar inaugurarea e programată chiar în ziua Crăciun

Iar pentru asta, sus, pe platoul de la Bâlea Lac, se lucrează la foc continuu, pe un ger cumplit.

Câţiva oameni îmbrăcaţi bine montează de zor bare de fier. Începe construcţia viitorului Hotel de Gheaţă.

Aproape 20 de muncitori asamblează scheletul metalic pe care vor fi aşezate cărămizile din gheaţă. Când vor fi gata, inedita construcţie de la Bâlea Lac va avea 12 camere iar fiecare dintre ele va purta numele unei zodii.

Hotelul trebuie să fie gata în mai puţin de trei săptâmâni aşa că muncitorii nu iau pauze. Turiştii au încins telefonul ca să facă rezervări la hotelul de gheaţă. O noapte la rece costă câteva sute de lei. Cine se grăbeşte, poate mai prinde loc.

Tot hotelul de la mese la paturi şi pereţi este făcut din blocuri de gheaţă atent decupate direct din Lacul Bâlea.

Turiştii care ajung la Bâlea Lac taie vor servi băuturi, în hotelul de gheaţă, în pahare de gheaţă. Va fi un meniu special creat pentru hotelul de gheaţă, care va fi servit pe farfurii de gheaţă.

Pe gheaţa Lacului Bâlea a aterizat şi celebrul actor Jean-Claude Van Damme. Actorul belgian a venit în România în luna martie ca să filmeze o reclamă la un sortiment de bere. Şi le-a arătat celor prezenţi ceva ce văzuseră până atunci doar în filme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac va avea zodii