Antena Meniu Search
x

Imagini cutremurătoare! Copii chinuiți într-o grădiniță privată!

Copii târâţi pe jos, pălmuiţi, trântiţi, traşi de păr şi ameninţaţi! Asemenea orori s-au întâmplat zile în şir la Constanţa, într-un centru de educaţie deghizat în grădiniţă privată fără autorizaţie.

Vezi și

Copii târâţi pe jos, pălmuiţi, trântiţi, traşi de păr şi ameninţaţi! Asemenea orori s-au întâmplat zile în şir la Constanţa, într-un centru de educaţie deghizat în grădiniţă privată fără autorizaţie 

Iar imaginile surprinse de camerele de supraveghere sunt proba că angajaţii care ar fi trebuit să aibă grijă de copiii de 3 şi de 4 ani îi chinuiau fără jenă. Părinţii care au dat bani grei pentru buna creştere a celor mici s-au revoltat şi au făcut publice înregistrările de groază.

Dincolo de poarta unei aşa-zise grădiniţe private din Constanţa, educaţia se face cu palma. Copiii sunt smuciţi, îmbrânciţi sau chiar târâţi pe podea atunci când nu ascultă comenzile îngrijitoarelor.

Chiar şi somnul celor mici vine odată cu lacrimile. Îngrijitoarele îi târăsc pe saltelele, unde copiii sunt aliniaţi ca pe front.

Imaginile pe care câţiva părinţi le-au filmat cu o cameră ascunsă într-o jucărie arată relele tratamente la care sunt supuşi copiii. Surprinse în noiembrie, anul trecut, imaginile sunt acum probe într-o anchetă care a ajuns la Parchet.

Personalul implicat este acum în cercetare, se asteapta soluionarea dosarului lor pentru care vor plati sau nu, în functie de ce se va dovedi.

Se ajunge la situaţii delicate doar atunci când se întâmplă ceva cu copil şi de abia atunci părintele începe să se intereseze dacă spaţiul era autorizat, dacă instituţia era acreditată.

Spaţiul este de fapt un centru de educaţie sub umbrela căruia funcţionează o grădiniţă. O modalitate de a fenta lipsa unei legislaţii care să reglementeze clar funcţionarea grădiniţelor private în România.

Din păcate, nu este singurul loc unde, pe bani mulţi, părinţii îşi lasă copiii în grija educatorilor unor centre neacreditate şi nerecunoscute de lege. Numai în Constanţa funcţionează 26 de asftefel de grădiniţe private

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Imagini cutremurătoare! Copii chinuiți într-o grădiniță privată!