Antena Meniu Search
x

Imagini HALUCINANTE în Maramureș! Polițiștii de frontieră au încătușat doi tineri, dar când au vrut să-i elibereze și-au dat seama că ... AU PIERDUT CHEILE. Unul dintre tineri și-a tăiat cătușele cu SECUREA

Imagini halucinante au fost surprinse la Poienile de Sub Munte, judetul Maramureș, unde doi polițiști de frontieră au încătușat un tânăr, suspect de contrabandă, dar când au vrut să-l elibereze nu au mai putut, deoarece pierduseră cheile de la cătușe.

AU INCATUSAT NISTE SUSPECTI DAR AU PIERDUT CHEILE. CATUSE TAIATE CU SECUREA (FOTO/VIDEO)

Imagini halucinante au fost surprinse la Poienile de Sub Munte, judetul Maramureș, unde trei polițiști de frontieră au încătușat doi tineri, pe care îi suspectau de contrabandă, dar când au vrut să-l elibereze pe unul dintre ei nu au mai putut, deoarece pierduseră cheile de la cătușe.

Potrivit site-ului www.vasiledale.ro, incidentul s-ar fi petrecut miercuri spre joi în zona unei stâne din Poienile de Sub Munte.

"Stâna e departe de granița cu Ucraina. Iar ei pretind că cineva nu a oprit la semnalele lor. Le-au pus cătușele la baieți și când să le deschidă nu au mai găsit cheile. Imaginile sunt elocvente. Unul dintre cei incătușati este fiul proprietarului stânei care nu are nicio legatura cu contrabanda de țigări. Nimic nu se leagă din ce susțin cei de la frontiera", a declarat unul dintre cei care au asistat la scenă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit sursei citate, după câteva ore de la incident, tânărul încătușat a fost eliberat, după ce cătușele au fost tăiate cu o secure.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Imagini HALUCINANTE în Maramureș! Polițiștii de frontieră au încătușat doi tineri, dar când au vrut să-i elibereze și-au dat seama că ... AU PIERDUT CHEILE. Unul dintre tineri și-a tăiat cătușele cu SECUREA