Antena Meniu Search
x

Incendiu cu daune semnificative şi degajare masivă de fum, în Satu Mare

Pompierii din Satu Mare au avut de efectuat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, o intervenţie cât se poate de dificilă pentru a stinge un incendiu.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 25.01.2020, 12:57

Din fericire incendiul din Satu Mare nu s-a soldat cu victime
Degajarea masivă de fum a creat probleme locuitorilor din zonă - ISU Satu Mare

Pompierii din Satu Mare au avut de efectuat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, o intervenţie cât se poate de dificilă pentru a stinge un incendiu.

Incendiul a izbucnit într-un container metalic situat pe Drumul Careiului şi care era destinat depozitării unor materiale adunate de pe un şantier.

Din acest motiv, reprezentanţii ISU Satu Mare susţin că incendiul s-a dezvoltat rapid, flăcările cuprinzând multe materiale uşor inflamabile.

Cum containerul era situat în apropierea unui magazin alimentar, pompierii au intervenit prompt pentru a limita pagubele produse.

11 pompieri de la ISU Satu Mare au avut nevoie de aproape două ore pentru a localiza, stinge şi lichida focarele existente.

Magazinul alimentar a fost protejat dar, chiar şi aşa, pagubele au fost semnificative, iar degajarea masivă de fum a creat probleme oamenilor din zonă.

Specialiştii ISU au stabilit şi ce a stat la baza producerii incendiului, respectiv "acţiunea unei persoane iresponsabile".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Incendiu cu daune semnificative şi degajare masivă de fum, în Satu Mare