Antena Meniu Search
x

Ionuţ s-a născut fără degete la mâini și la picioare

Sute de copii bolnavi din Romania au nevoie de ajutorul nostru.Unul dintre acesti copii este si Ionuţ. S-a nascut fara degete la maini si la picioare

Vezi și

Sute de copii bolnavi din Romania au nevoie de ajutorul nostru.Unul dintre acesti copii este si Ionuţ. S-a nascut fara degete la maini si la picioare.

Ionut are 6 ani si s-a nascut cu malformatii grave ale membrelor. Degetele de la maini si de la picioare nu exista sau sunt foarte putin dezvoltate.

Hotarata sa faca tot ce se poate pentru copilul ei, Maria Beleț a inceput sa caute solutii care sa ii dea lui Ionut o sansa sa poata minca singur, sa poata sa se joace, sa poata scrie.

Timp in care Ionut a incercat sa se descurce, chiar daca suferinta lui se adanceste cu fiecare zi in care vede ca nu poate face lucruri pe care le fac copiii de varsta lui.

La piciorul stang, Ionut va avea nevoie de interventii asemanantoare, iar la cel drept numai proteza il va ajuta. Costurile interventiilor depasesc insa 15 mii de euro. Bani mult prea multi pentru mama lui Ionut.

oți îl putem ajuta pe Ionuț să strângă banii de care are nevoie urgentă.  Puteți contribui la fondul Campaniei "Vreau sa ajut" donînd câte doi euro prin SMS la numărul 8848, număr pus la dispoziție de Orange, Telekom Romania Mobile si Vodafone pentru Campania "Vreau să ajut". Sau, sunând la numerele afișate pe ecran, din rețeaua Telekom, rețeaua de telefonie fixă. Puteți dona trei, cinci sau zece euro. Din fondurile campaniei îl putem ajuta pe Ionuț dar și pe alți copii. Pentru Ionuț puteți dona și nominal în conturile Fundației Mereu Aproape, deschise la BRD, in lei și în euro. Românii din străinătate pot contribui la salvarea lui Ionuț online sau prin paypal menționând numele lui. Orice sumă contează! 

Suma alocata cauzei este de 2 Euro.

Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament.

In retelele Telekom Romania Mobile si Orange, pentru cartelele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului.

Pentru donatiile de pe cartele preplatite, in reteaua Vodafone utilizatorii nu platesc TVA.

0 900 900 303: 3 euro/apel

0 900 900 305: 5 euro/apel

0 900 900 301: 10 euro/apel

Carton Conturi FMA

Conturi Fundatia Mereu Aproape

CIF 18212553:

în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,

în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500

deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Ionuţ s-a născut fără degete la mâini și la picioare