Antena Meniu Search
x

Ionuţ, un proaspăt absolvent de liceu, a luat nota 10 la bacalaureat

Banii nu l-au ajutat, ci ambiţia.La 18 ani, Ionuţ, un prospăt absolvent de liceu a dat dovadă de o maturitate şi o seriozitate care i-au uimit pe toţi în jurul lui. Deşi nu era un elev care excela la învăţătură, tânărul a reuşit să ia nota 10 pe linie la bacalaureat

Vezi și

Banii nu l-au ajutat, ci ambiţia.La 18 ani, Ionuţ, un prospăt absolvent de liceu a dat dovadă de o maturitate şi o seriozitate care i-au uimit pe toţi în jurul lui. Deşi nu era un elev care excela la învăţătură, tânărul a reuşit să ia nota 10 pe linie la bacalaureat. 

Şi asta fără meditaţii plătite. Pur şi simplu în clasa a XII-a s-a pus cu burta pe carte. Ionuţ este un frumos exemplu de "Se poate!".

La 18 ani, Ionuţ a tratat examenul maturităţii cu. maturitate. Nu a vrut bani pentru ore suplimentare, ci a învăţat cât a putut de mult. Încă din iarnă, cel puţin două, trei ore în fiecare zi.

Culmea este că Ioan nu a excelat niciodată la învăţătură. La începutul clasei a XII-a, pur şi simplu, şi-a propus să ia bac-ul cu notă mare. Şi a trecut imediat la fapte. Pe lângă orele de la şcoală, tânărul a mers la orele de la Centrul Comunitar pentru Tineret.

Ioan îşi doreşte acum să fie admis la Politehnică sau la Facultatea de Ştiinţe Economice din Cluj. La nivel naţional, 63 de elevi au reuşit să ia bacalaureatul cu media 10, cei mai mulţi în judeţul Timiş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Ionuţ, un proaspăt absolvent de liceu, a luat nota 10 la bacalaureat