Antena Meniu Search
x

La doar 15 ani, și-a luat viața de dorul părinților

După 12 ani de la moartea unui tată, fiul lui, un adolescent de 15 ani, s-a sinucis. A dispărut de lângă bunici în ajunul Crăciunului, aceeaşi zi în care mama îi ucidea părintele.

Vezi și

 După 12 ani de la moartea unui tată, fiul lui, un adolescent de 15 ani, s-a sinucis. A dispărut de lângă bunici în ajunul Crăciunului, aceeaşi zi în care mama îi ucidea părintele. Claudiu a vorbit de mai multe ori despre moarte, dar nimeni nu l-a luat în seamă. Asta deşi, de când a fost descoperită crima, era instituţionalizat, iar la bunici mergea doar în vacanţe. Băiatul a avut parte de consiliere psihologică. Însă nimeni nu a luat în serios depresia lui.

Claudiu a plecat de lângă bunici în seara de Ajun. Bătrânii au crezut că merge la colindat, dar adolecentul îşi plănuise în detaliu sinuciderea.

Două zile, nimeni nu a luat în seamă dispariţia. Apoi, a fost găsit biletul lui de adio, lângă lacul Bicaz.

Mama e după gratii. Condamnată la 15 ani de închisoare, pentru că i-a măcelărit tatăl. Un deceniu a ascuns dispariţia soţului ei. Până acum doi ani, când trupul bărbatului a fost găsit tranşat în haznaua din curtea casei din Hangu, Neamţ.

S-a sinucis în aceeaşi zi în care tatăl lui a fost omorât. Semn că niciodată nu a trecut peste trauma de a-şi pierde părintele.

Cei de la Protecţia Copilului au scris într-un raport că bătrânii nu pot avea grijă de copil. Cu toate acestea, l-au trimis acasă de Crăciun, perioada din an care îi amintea de sfârşitul tragic al tatălui.

Cei de la protecţia socială spun că adolescentul a fost consiliat, dar nu au observat o tendinţă de suicid. Claudiu se va odihni acum lângă tată lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » La doar 15 ani, și-a luat viața de dorul părinților