Antena Meniu Search
x

Ea este fata ucisă de un tânăr beat și fără permis în Bistrița! Larisa avea numai 16 ani: 'Mi se sfâșie inima de durere!' (Foto)

Larisa Bozga este adolescenta în vârstă de 16 ani care a murit, noaptea trecută, după ce a fost spulberată de mașina condusă de un tânăr beat și fără permis.

Larisa Bozga este adolescenta în vârstă de 16 ani care a murit, noaptea trecută, după ce a fost spulberată de mașina condusă de un tânăr beat și fără permis.

Larisa se afla în satul Tureac din Bistrița, alături de câțiva prieteni, și mergea cu colindul, atunci când Dorel Moldovan, un tânăr de 16 ani din același sat, a furat mașina tatălui său și a pornit într-o cursă mortală pe șosea.

Larisa Bozga a murit dupa ce a fost lovita de masina condusa de Dorel Moldovan

Dorel era atât de beat încât după ce a lovit șapte oameni în două sate diferite, s-a prăbușit pe șosea și... a adormit.

Pe acelaşi subiect

Larisa a fost prima victimă a tânărului beat, iar impactul a fost atât de puternic încât tânăra a intrat direct în comă.

Medicii de pe Ambulanță care au ajuns la locul accidentului au intubat-o și au dus-o la spital, acolo unde, în jurul orei 02.30, Larisa a intrat în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi resuscitată.

Cursă mortală în satele din Bistrița, aproape de comă alcoolică

Dorel Moldovan a băut mai multe sticle cu alcool și apoi i-a furat mașina tatălui său, o autoutilitară marca Volkswagen. Beat și fără permis, tânărul a lovit mai multe persoane în satul Tureac, după care și-a continuat cursa și a lovit de alte două ori în satul Mureșenii Bîrgăului.

În total, șapte persoane, dintre care șase copii și o femeie de 36 de ani, au fost rănite și au ajuns de urgență la spital.

Alte două fete se zbat între viață și moarte, fiind în comă și intubate, după ce au fost spulberate de mașina condusă cu viteză de Moldovan. Alte trei persoane sunt în stare stabilă.

Polițiștii au deschis pe numele adolescentului un dosar penal pentru ucidere din culpă, conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, părăsirea locului accidentului, vătămare corporală gravă din culpă și vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Stiri sociale » Ea este fata ucisă de un tânăr beat și fără permis în Bistrița! Larisa avea numai 16 ani: 'Mi se sfâșie inima de durere!' (Foto)