Antena Meniu Search
x

Lecții de Zumba pentru turişti direct pe plaja din Eforie

Când vântul e tăios la mare, cea mai bună metodă de încălzire este mişcarea. Au învăţat asta turiştii din staţiunea Eforie, unde încălzirea de dimineaţă este făcută în ritm de Zumba.

de Redactia Observator

la 06.09.2020, 11:31

Vezi și
  • Mişcarea s-a făcut după toate regulile distanţării sociale.
  • Gradul de ocupare a depăşit 90% în majoritatea sezonului.

Pe plaja din Eforie se practică relaxarea activă. Sub atenta supraveghere a unui instructor, turiştii de toate vârstele dansează şi fac mişcare.

Turist: Eu consider că este un lucru benefic pentru toată lumea, chiar şi pentru copii. Este foarte antrenant, mai ales când soarele ne ajută mai puţin. Mişcarea cred că face totul.

Turist: Nu prea le am cu dansul, dar am încercat să întreţinem puţin atmosfera. Sportul înseamnă sănătate şi, mai ales în perioada asta, avem nevoie de sănătate şi de mişcare cât de multă.

Lecţiile de zumba oferite direct pe plajă i-au încălzit pe turiştii bătuţi puţin de vânt, în primele ore ale zilei de ieri.

Cel care le-a ghidat paşii este Iuri Brais, campion mondial la dansuri sportive. În 2002 s-a mutat la Constanţa şi a deschis o şcoală de dansuri, iar în timpul său liber oferă lecţii de zumba gratuite turiştilor aflaţi în vacanţă.

Iuri Brais, campion mondial: Fac ceea ce îmi place foarte mult. Ăsta e vaccinul meu, creat de mine. Se numeşte mişcarea. Eu vreau să promovez vaccinul ăsta, în primul rând ca lumea să înţeleagă cât e de importantă mişcarea.

Mişcarea s-a făcut după toate regulile ... distanţării sociale. Şi în acest an, Eforie a fost destinaţia preferată a familiştilor. Gradul de ocupare a depăşit 90% în majoritatea sezonului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Lecții de Zumba pentru turişti direct pe plaja din Eforie