Antena Meniu Search
x

Litoralul a devenit aproape pustiu

Faleza ca un furnicar, locurile ocupate pe şezlong şi terasele neîncăpătoare devin o amintire la malul mării. De câteva zile bate vântul în staţiuni. Şi la propriu, şi la figurat

Vezi și

Faleza ca un furnicar, locurile ocupate pe şezlong şi terasele neîncăpătoare devin o amintire la malul mării. De câteva zile bate vântul în staţiuni. Şi la propriu, şi la figurat

Puţinii turişti cu vacanţă întârziată au scos din bagaje hainele groase, iar în jurul lor, comercianţii strâng tarabele care le-au adus profit întreaga vară. 

Frigul din ultimele zile a trimis turiştii acasă şi sezonul se închide odată cu magazinele şi terasele din staţiuni. În Mamaia, nu a mai rămas nimic din agitaţia din weekend-ul trecut.

Plaja a trecut şi ea prin marea transformare. Aglomeraţia de pe nisip a dispărut peste noapte. Şezlongurile au fost strânse, iar bilanţul este mulţumitor pentru afacerişti.

Pentru unii turişti, însă, marea are farmecul ei. În orice condiţii. Cei mai curajoşi au făcut baie în fiecare zi.

Pentru patronii care nu au pus lacătul, speranţa moare ultima. Se gândesc că se vor bucura de încă un val de turişti săptămâna ce vine, când meteorologii au anunţat vreme mai bună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Litoralul a devenit aproape pustiu