Antena Meniu Search
x

Lumânări, jucării și mesaje pentru Ionuț, copilul ucis de câini

În memoria lui Ionuţ, copilul ucis de câini, au fost aprinse aseară zeci de candele. Comemorarea a avut loc într-un parc din Capitală, altul decât cel în care micuţul a mers pentru ultima dată cu bunica sa.

Vezi și

În memoria lui Ionuţ, copilul ucis de câini, au fost aprinse aseară zeci de candele. Comemorarea a avut loc într-un parc din Capitală, altul decât cel în care micuţul a mers pentru ultima dată cu bunica sa. 

O minge colorată pare să-l fi condus pe Ionuţ spre moarte. Le-a atras atenţia copiilor, care, în joaca lor, au părăsit parcul prin această zonă unde anul trecut o parte din gardul de tablă lipsea.

Aşa că cei mici au intrat fără nicio restricţie pe un teren viran. Şi au înaintat 190 de metri printre gunoaie, moloz şi bălării de peste un metru. Apoi, alţi 150 de metri pe proprietatea unei firme, păzită de o haită de câini.

Este greu de stabilit cum au reuşit cei doi copii să coboare acest povârniş, abrupt, plin de gunoaie. de cealaltă parte aveau să descopere groapa cu lei, cum au numit o procurorii.

Şapte câini înfometaţi şi nesupravegheaţi i-au atacat. Doar Andrei, fratele mai mare a scăpat. În fuga lui de moarte a trecut de două ori pe lângă locul unde fratele lui era pradă pentru fiare.

La trei ore de la dispariţia copiilor, un apel la 112 a alertat poliţia. A mai trecut o oră până când Ionuţ a fost găsit. Mort, cu peste o sută de urme de colţi pe trup.

Nimic despre obligaţia primăriei de sector de a se asigura că niciun teren viran nu rămâne neîngrădit. Administraţia Domeniului Public, firma pe terenul căreia a fost ucis copilul şi administratorul ei au fost acuzaţi de ucidere din culpă. Familia lui Ionuţ cere acum despăgubiri de peste trei milioane de euro de la cei vinovaţi. Şi speră ca sacrificiul lor să salveze alte vieţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Lumânări, jucării și mesaje pentru Ionuț, copilul ucis de câini