Antena Meniu Search
x

Magda Coman, modelul în scaun cu rotile, trăieşte o nouă dramă!

Tânăra a fost operată la Spitalul Floreasca şi i s-a montat o tijă. Mult mai lungă decât ar fi trebuit, aşa că e la un pas să-i străpungă rotula.

Vezi și

Tânăra a fost operată la Spitalul Floreasca şi i s-a montat o tijă. Numai că aceasta este mult mai lungă decât ar fi trebuit, aşa că e la un pas să-i străpungă rotula.

Sună dur şi trist în acelaşi timp. Magda este în scaun cu rotile de la 21 de ani şi, pe lângă toate umilinţele prin care trebuie să treacă în fiecare zi din cauza lipsei infrastructurii, a mai trăit o umilinţă la spital. 

Tibia era fracturată, iar Magda s-a dus la camera de gardă a spitalului Floreasca unde s-a decis să fie operată.  

Trei medici au asistat la intervenţia chirurgicală, iar unul dintre ei i-a spus Magdei că este rezident. După externare, femeia a plecat în Italia unde a cerut şi o radiografie post-operatorie. 

"Medicii de acolo au fost foarte surprinşi, şocaţi chiar după expresia feţei. Tija asta este foarte lungă şi există posibilitatea să-mi iasă prin genunchi. Nu au înţeles de ce medicii mi-au pus tija asta atât de lungă când fractura era foarte jos.", se plânge tânăra.

Pentru a-şi menţine musculatura, modelul trebuie să facă zilnic kinetoterapie dar acum îi este imposibil. La orice mişcare mai bruscă, fierul i-ar putea străpunge pielea. O nouă operaţie ar însemna alte costuri şi încă o anestezie totală. 

Magda este decisă să depună o plângere pentru a semnala tratamentul pe care l a primit la spital şi speră ca măcar alte persoane cu dizabilităţi să aibă parte de mai multe atenţie. Până când va primi un răspuns, se va ocupa de încă o prezentare atipică de modă, pentru a arăta că frumuseţea nu stă în mobilitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Magda Coman, modelul în scaun cu rotile, trăieşte o nouă dramă!