Antena Meniu Search
x

Marius a primit o inimă nouă la Paris

Cu sacrificii uriaşe din partea părinţilor, şi cu ajutorul unor medici cu suflet mare, un tânăr a primit o şansă nouă la viaţă! Odată cu o inimă nouă. Lupta cu o boală cardiacă încă din copilărie

Vezi și

Cu sacrificii uriaşe din partea părinţilor, şi cu ajutorul unor medici cu suflet mare, un tânăr a primit o şansă nouă la viaţă! Odată cu o inimă nouă. Lupta cu o boală cardiacă încă din copilărie. 

Iar medicii şi-au dat seama că, aici, poate muri în aşteptarea operaţiei salvatoare. L-au trimis la Paris. Unde s-a mutat cu părinţii într-o rulotă, în faţa spitalului. Un an au trăit aşa, şi au mâncat pâine cu nuci, aşteptând telefonul care însemna o viaţă nouă pentru Marius. L-au primit când, ajunşi la capătul puterilor, erau gata să renunţe. Marius a fost operat. Dar are încă nevoie de mult ajutor.

Viaţa lui Marius a fost un chin până acum. Spitale, tratamente, operaţii. La 20 de ani, tânărul abia reuşea să facă doi paşi fără să obosească.

Părerea medicilor a fost unanimă: Marius avea nevoie de o inimă nouă iar în România, şansele să primească una erau aproape nule.

Am surprins eu discuţia între părinţi dimineaţă, stăteau amândoi de vorbă că nu se mai poate, nu mai rezistă şi că nu mai avem bani, nu mai e deloc. Şi am spus: Mergeţi voi acasă şi asta este! Nu plec, e şansa mea şi o să reuşesc!

Operaţia a durat 10 ore. La jumătate de zi de la intervenţie Marius se dădea deja jos din pat. Azi face 6 km cu bicicleta în fiecare zi. Despre persoana de la care a primit o nouă viaţă, nu ştie mai nimic.

În ziua operaţiei tatăl lui Marius a fost internat după o criză de rinichi iar mama acestuia a făcut atac cerebral. Le este greu însă niciunul nu îşi permite să se oprească acum, când tânărului i s-a dat a doua şansă.

Părinţii lui Marius au reuşit să ia un apartament în chirie timp de o lună. Costul - 750 de euro. Pe lângă aceste cheltuieli se adaugă şi tratamentele post intervenţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Marius a primit o inimă nouă la Paris