Antena Meniu Search
x

Miniştrii Cabinetului Ponta au pus lacăt pe uşi şi au plecat în concediu

Vară, mare, soare şi în birourile guvernamentale. Miniştrii Cabinetului condus de Victor Ponta au pus lacăt pe uşi până săptămâna viitoare şi au plecat în concediu. Unii au ales să se plimbe pe plaiurile mioritice, iar alţii se relaxează prin ţări străine

Vezi și

Vară, mare, soare şi în birourile guvernamentale. Miniştrii Cabinetului condus de Victor Ponta au pus lacăt pe uşi până săptămâna viitoare şi au plecat în concediu. Unii au ales să se plimbe pe plaiurile mioritice, iar alţii se relaxează prin ţări străine

După modelul şefului, care a petrecut cu familia pe una dintre cele mai mari ambarcaţiuni de croazieră din lume, în Caraibe, membrii Guvernului s-au detaşat şi ei de. problemele ţării. În alte ţări, unde cu siguranţă e. mai ieftin decât la Mamaia.

Şefii de la Economie şi de la Comunicaţii, Mihai Tudose şi Sorin Grindeanu au ales briza şi criza de la Greci. Un şezlog scump, dar acasă, la Marea Neagră, au ales şi vicepremierul Gabriel Oprea şi ministrul Justiţiei Robert Cazanciuc.

Pe nisipul nostru e loc pentru toţi. Dar locuri bune sunt în Neptun. Sau în Venus. Acolo unde dialogul social se duce pe facebook şi pe. scaunul din dreapta. Liviu Pop şi-a luat familia şi, după câteva zile la aer tare demunte, s-a întors la marea dragoste.

Se poate răcori seara, la un pahar de vorbă cu Eugen Teodorovici. Colegul de la finanţe îşi serbează ziua de naştere la Mamaia.

Grădina Carpaţilor e mare. Şi nu are doar nisip. Este motivul pentru care ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, s-a recules la mănăstiri, în Nordul Moldovei.

Şi primul om în stat este încă în concediu. Preşedintele Klaus Iohannis a luat pas cu pas plaja din Neptun. Preşedintele Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea, a mers pe urmele colegului Mihai Viteazu. Le-a făcut o vizită turcilor.

Săptămâna viitoare vor avea timp cu toţii să se stea la poveşti şi să-şi aratele pozele de vacanţă. Doar se întorc la muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Miniştrii Cabinetului Ponta au pus lacăt pe uşi şi au plecat în concediu