Antena Meniu Search
x

Cine a ales să petreacă minivacanţa de Rusalii la Băile Felix a dat lovitura. A fost vreme perfectă pentru plajă

Cine a ales să petreacă minivacanţa de Rusalii la Băile Felix a dat lovitura. Turiştii au avut parte de vreme numai bună pentru plajă. 

Vezi și

Dacă la mare vremea le-a făcut probleme turiştilor, în capătul opus al ţării, oamenii au avut parte de o veritabilă zi de vară. Bazinele de la Băile Felix au fost arhipline. De la atâta bălăceală, turiştii au căpătat un apetit pe măsură. Nu au rămas flămânzi, pentru că grătarele nu s-au oprit o clipă, iar batalul la proţap a săturat pe toată lumea.

Cine a ales să petreacă minivacanţa de Rusalii la Băile Felix a dat lovitura. Turiştii au avut parte de vreme numai bună pentru plajă. 

Cât timp ei s-au răcorit în piscine, carnea s-a fript la foc iute. Pentru sutele de turişti care au petrecut minivacanţa de Rusalii aici, gazdele au pregătit specialităţi tradiţionale.

Batalul la proţap a fost piesa de rezistenţă. Carnea de berbec crescut special pentru frăgezime a fost tăiată în bucăţi generoase, pentru mesenii nerăbdători. Chiar şi cei care ţin regim nu şi-au putut refuza o porţie.

Pentru siestă, fiecare turist şi-a ales metoda favorită. Unii s-au bucurat de dansuri populare.

Alţii au preferat muzica ambientală şi un masaj.

O noapte de cazare în regiunea Băile Felix a pornit de la 150 de lei în perioada Rusaliilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Cine a ales să petreacă minivacanţa de Rusalii la Băile Felix a dat lovitura. A fost vreme perfectă pentru plajă