Antena Meniu Search
x

Incredibil! Cum operau cei patru judecători de la Tribunalul Bucureşti

Bani, lambriuri, peşte şi rochii pentru neveste. Nu refuzau nimic. La vremuri tulburi, şpaga se adaptează! Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti arestaţi pentru luare de mită cereau şi primeau orice

Vezi și

Bani, lambriuri, peşte şi rochii pentru neveste. Nu refuzau nimic. La vremuri tulburi, şpaga se adaptează! Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti arestaţi pentru luare de mită cereau şi primeau orice

Pentru judecători, locul de muncă era numai bun de negocieri. Ştiau că au nevoie de spaţii aglomerate şi unde zgomotul este suficient de mare pentru a fi cu greu interceptaţi. Discuţiile aveau loc chiar în incinta Tribunalului.

Sub numele de cod "împăratul", Mircea Moldovan a cerut şi ar fi primit, spun procurorii, de mai multe ori, cherestea. Avea nevoie pentru ferma sa din Belciugatele. Pe lângă lambriu, Moldovan ar mai fi primit bani, peşte şi o maşină. Furnizor principal era Ilie Preda care a primit spre soluţionare mai multe dosare.

Tot cu "Împăratul" lucra şi Elena Candea - denunţător şi unul din lichidatorii preferaţi de judectori în repartizarea dosarelor. Astăzi, ne-a transmis că nu se simte bine şi nu ne poate răspunde la întrebări. Favorizată era şi Monica Borza, care primea de multe ori soluţii favorabile. Soţia lui Ion Stanciu a fost invitată de Monica Borza la un atelier de modă. Să probeze, să aleagă şi să şi reinoiască garderoba fără să plătească.

Borza avea o relaţie specială şi cu judecătoarea Elena Rovenţa. Până când i-a spus acesteia că unii clienţi, ce plătiseră deja 5.000 de euro pentru o soluţie bună, se gândeau să reclame infracţiunea.

Deocamadată sunt doar acuzaţii. Mâine, judecătorii vor cere colegilor de la Curtea Supremă să-i repună în libertate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Incredibil! Cum operau cei patru judecători de la Tribunalul Bucureşti